
محمد مقدسی در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: از جمله نقاط مثبت مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در سال جاری حضور نوجوانان در حین مسابقات در سالن بود که شور و نشاط جالبی را ایجاد کرده بود.
وی ادامه داد: اگرچه حضور این نوجوانان سر وصدای زیادی هم در سالن ایجاد می کرد ولی به هر حال از نقاط قوت بود و مسابقات را از سال قبل متفاوت کرده بود که باید تداوم داشته باشد.
مقدسی اظهار کرد: این کار سبب می شود هم خود نوجوانان با قرآن آشنا شوند و هم باعث جذابیت بیشتر فضای مسابقات شود.
این قاری قرآن تصریح کرد: داوران این دوره از مسابقات از داوران بین المللی بودند و ارزش و جایگاه والا و مورد احترامی دارند ولی نتایج مسابقات خلاف انتظار بود که ممکن است ناشی از برداشت سلیقه ای برخی داوران باشد و همین مسئله سبب ایجاد برخی اعتراضات شد.
وی اظهار کرد: داوران مصر بودند که تنها سه نفر برتر به فینال بروند و در فینال رقابت کنند در حالی که در گذشته رسم براین بوده است که تعداد بیشتری در فینال مسابقه بدهند و در نهایت سه نفر انتخاب شوند بنابرانی به نظر می رسد برداشت متفاوت از آئین نامه باعث ایجاد این مشکل شده بود از این رو آئین نامه باید شفاف و روشن و تبیین شود تا برداشت های متفاوت از آن صورت نگیرد.
این قاری بیان کرد: مجمل بودن آئین نامه در این موارد سبب شده است تا این مشکلات و اعتراضات ایجاد شود.
یادآور می شود در این دوره از مسابقات 250 نفر از برادران و خواهران در رشته های حفظ کل، 20،10 و 5 جزء همچنین قرائت تحقیق و ترتیل به مدت 4 روز در حال مسابقه هستند و امروز آخرین روز این مسابقات است و آئین اختتامیه نیز 29 آبان برگزار می شود.