کد خبر: 3455133
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
از محل اجرای نیات موقوفات؛

بیش از ۲ میلیارد ریالی به مساجد و هیئات مذهبی مشهد کمک می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف ناحیه یک مشهد ابراز کرد: در ماه محرم بیش از دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اجرای نیات موقوفات شهر مشهد که در راستای عزاداری امام حسین(ع) است به مساجد و هیئات مذهبی به ویژه حاشیه شهر مشهد اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف خراسان رضوی، حجت‌الاسلام محمد ذاکری، رئیس اداره اوقاف ناحیه یک مشهد گفت: در ماه محرم امسال بیش از دو میلیارد و 200 میلیون ریال از محل اجرای نیات واقفان برای برگزاری باشکوه عزاداری حضرت اباعبدالله حسین(ع) در مساجد و هیئات مذهبی این شهر اهدا شد.

وی ادامه داد: اجرای نیت این موقوفات با محوریت مساجد و هیئات مذهبی حاشیه شهر مشهد انجام شده است، تصریح کرد: با اجرای نیت این موقوفات اهدای بیش از دو میلیارد و 200 میلیون ریال به 180 مسجد و هیئت مذهبی حاشیه شهر مشهد در جهت تأمین هزینه‌های سخنرانان، مداحان و هزینه‌های اطعام این مراسمات صورت گرفت.

رئیس اداره اوقاف ناحیه یک مشهد با بیان اینکه این مبلغ از محل اجرای نیت بیش از 80 موقوفه شهر مشهد با نیت عزاداری و تعزیه‌داری امام حسین(ع) صورت پذیرفت، افزود: موقوفه حاج عباس طحان، کربلایی حسنعلی و حاج سیدمحمد قائنی از جمله موقوفات شاخصی است که در ماه محرم در مساجد حاشیه شهر اجرای نیت شده است.

captcha