کد خبر: 3455932
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷

تشرف ۴۰ نفر از علمای اهل سنت افغانستان به حرم مطهر رضوی

گروه اجتماعی: ۴۰ نفر از علمای اهل سنت ولایت قندهار کشور افغانستان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند و با مجموعه دستاوردهای آستان قدس رضوی آشنا شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، 40 نفر از علمای اهل سنت ولایت قندهار کشور افغانستان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند و با مجموعه دستاوردهای آستان قدس رضوی آشنا شدند.

بنابر این گزارش این گروه پس از توفیق زیارت، از برنامه‌های متنوعی که از سوی مدیریت امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی، در رواق دارالرحمه حرم مطهر رضوی برای آنان تدارک دیده شده بود، بهره‌مند شدند.

قدرت‌الله نیاز، یکی از اعضای این گروه پس از توفیق زیارت بارگاه منور رضوی ابراز کرد: شهر مقدس مشهد به برکت حضور حضرت امام رضا(ع)، ارج و قرب مضاعفی یافته و به مرکز توجه مسلمانان جهان تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه ایران کشوری پر افتخار و سرشار از دستاوردهای فرهنگی است، گفت: همدلی، نیکی کردن، عشق و مهر ورزیدن، تاثیر گذاری بر ادیان جهان، اهمیت فرهنگ در ایران زمین، ظلم ستیزی و دادگری، ایمان و یکتاپرستی از جمله مشخصه های فرهنگی ملت ایران به شمار می‌رود.

این نویسنده اهل سنت با اشاره به اینکه ملت افغانستان به کشور ایران مثل برادر نگاه می‌کند، افزود: هر چند غرب همواره در صدد مخدوش کردن چهره اسلام و از بین بردن وحدت بین مسلمانان است اما ملت افغانستان همیشه کشور ایران را دوست خود می‌داند.

وی اظهار کرد: با سفری کوتاه به کشورهای اروپایی و آمریکایی و جست‌وجویی در میان فرهنگ این کشورها، سردی، رفتار خشک و زندگی ماشینی را می‌توان به وضوح دید، فرهنگی که در ایرانیان عکس آن جاری است.

نیازی خدمات ارائه شده ویژه زائران غیر ایرانی را در خور توجه دانست و افزود: اختصاص رواقی ویژه زائران خارجی، نظم و انضباط، لطف و شفقت، مهربانی و برخورد خوب کارکنان و خادمان این آستان مقدس بسیار درخور توجه بوده و این سفر سرشار از خاطره‌ها و دستاوردهای بزرگ برای من و دوستانم محسوب می‌شود.

کاشف لطف‌الله، یکی دیگر از علمای اهل سنت نیز در حاشیه بازدید از دستاوردهای مجموعه آستان قدس رضوی و تشرف به حرم مطهر رضوی گفت: احترام و توجه خادمان حرم مطهر رضوی به زائرانی که از کشورهای مختلف در این مکان مقدس حضور می‌یابند و خدمات و امکاناتی که برای آنان در نظر گرفته شده است احساس خوب و خوشایندی را به این گروه از زائران منتقل می‌کند.

وی از عظمت و بزرگی مجموعه آستان قدس رضوی به وجد آمده و ابراز کرد: بزرگی و عظمت این مکان مقدس مثال زدنی و غیر قابل توصیف است و هنگام زیارت امام رضا(ع)، سلامتی، خوشبختی و روزهای خوب و به دور از جنگ، صلح و آرامش را آرزو کردم.

یادآور می‌شود، این گروه پس از زیارت، از خوان پر برکت ولی نعمتمان امام رضا(ع) بهره‌مند شدند و مدیریت امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی نیز بسته‌ای فرهنگی شامل لوح فشرده، تصاویر حرم مطهر امام رضا(ع) و کتاب درسی که امام حسین(ع) به انسان‌ها آموخت را به اعضای این گروه اهدا کرد.

captcha