کد خبر: 3461930
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳

غیبت امام زمان(عج) آغاز نوید و آمادگی برای حکومت صالحان است

گروه اجتماعی: امام جمعه کاشمر به آغاز امامت امام زمان(عج) اشاره کرد و افزود: آغاز امامت ایشان همزمان با شهادت امام حسن عسکری(ع) نشان دهنده رشد و بلوغ امت اسلام و آغاز یک نوید و آمادگی برای حکومت صالحان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید‌قاسم یعقوبی، امام جمعه کاشمر در جلسه شورای اداری که 29 آذرماه در محل سالن آبفای شهری تشکیل شد، با اشاره به شهادت امام عسکری(ع)، گفت: شهادت ایشان پایان دوره حضور امامت و آغاز دوره غیبت امامت است که از اهمیت فوق العاده ای برخوردار بوده و رشد و بلوغ امت اسلام نشان می‌دهد.
 
وی با بیان اینکه غیبت این امام از سویی نشان می‌دهد که می‌خواهد جامعه با امام غائب اداره شود و مردم با اعتقاد  به امام غائب ایمان خود را حفظ کنند و از سویی نشان دهنده فشار سنگین و ددمنشانه‌ای بود که نسبت به ائمه(ع) روا می‌شد، اظهار کرد: از امام نهم حلقه محاصره تنگ‌تر می‌شد و بنا بود امام دوازدهم را دستگیر و به شهادت برسانند اما امام در دژغیبت محفوظ ماند تا زمانی که جامعه بشری آماده شود و بتواند امام خود را حفظ و امامت را تحقق بخشند تا صالحان بر جهان حکومت کنند.
 
وی با اعلام اینکه در حال حاضر نسبت به آینده دنیا بسیاری سرگردان هستند به طوری که حتی موجب اضطراب برای بعضی‌ها است، بیان کرد: معتقدان به ولایت و امام بر اساس وعده قطعی قرآن مطمئن هستند، آینده از گذشته بهتر است و صالحان امور را به دست می‌گیرند و قدرت‌های شیطان و فاسد قدم به قدم رانده می‌شوند.
 
امام جمعه کاشمر در ادامه به آغاز امامت امام زمان(عج) اشاره کرد و افزود: آغاز امامت ایشان همزمان با شهادت امام حسن عسکری(ع) نشان دهنده رشد و بلوغ امت اسلام و آغاز یک نوید و آمادگی برای حکومت صالحان است.
 
وی در ادامه به سفارش امام حسن عسکری(ع) به مؤمنان اشاره کرد و گفت: ایشان می‌فرمایند در هر کجا هستید سعی کنید، زینت و زیور آنجا باشید، به گونه‌ای که اسلام به وجود شما افتخار کند.
 
حجت‌الاسلام یعقوبی با بیان اینکه امروز یکی از وظایف ما این است که کشور را به گونه‌ای اداره کنیم تا مایه زیور و زینت همه دولت‌های دنیا باشد، عنوان کرد: ما امروز در شرایطی هستیم که می‌توانیم در جهان چنین موقعیتی ارزشمندی پیدا کنیم.
 
وی در ادامه پایین امدن قیمت نفت را بسیار بد دانست و افزود: دولتمردان باید تصمیمی می‌گرفتند تا درب چاه‌های نفت بسته شود؛ بستن چاههای نفت را یک انتخاب عزت مندانه است، اگرچه مشکلاتی داریم اما نباید نفت را مفت و ارزان به بیگانگان بفروشیم، حتی شده گرسنگی بکشیم و روزه بگیریم اما نباید نفت کشور ارزان به فروش برسد.
 
امام جمعه کاشمر با بیان اینکه بیگانگان می‌خواهند ناله ما بلند شود اما باید مقاومت کنیم، ادامه داد: بر اساس اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری کشور را باید بدون وابستگی به نفت اداره کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه در این صورت در دنیا عزت و اقتدار پیدا خواهیم کرد هر چند سخت بوده و تبعاتی دارد، بیان کرد: اگر می‌خواهیم با عزت زندگی کنیم نباید به نفت وابسته باشیم.
 
حجت‌الاسلام یعقوبی با اعلام اینکه کشورهای بسیاری هستند که بدن نفت اداره می‌شود، گفت: از نظر سیاسی ضعیف‌ترین و بی‌اراده‌ترین کشورها کسانی هستند که نفت دارند و وابسته به آن هستند.
 
وی بیان کرد: حال که قیمت نفت پایین آمده می‌توانیم تصمیمات بزرگی بگیریم و آن اقتصاد بدون نفت است هم‌اکنون می‌توان مردم را توجیه کرد و دولتمردان و مسئولان هم با تلاش بیشتر کشور را با آبرومندی خوبی اداره کنند.
 
امام جمعه کاشمر با اشاره به اینکه ما کشور انقلابی هستیم و نباید در برابر تصمیمات دشمن سر فرو آوریم، از مسئولان خواست با اخذ تصمیمات جدی و انقلابی دشمن را از کرده خود پشیمان کنیم.
 
وی با تأکید بر اینکه هیچ‌گاه نباید کاری که موجب حقارت و ضعف می‌شود را انجام داد، گفت: آرزو می‌کنم نفت تعطیل شود و مسئولان به اداره ملت بدون نفت بپردازند.
captcha