کد خبر: 3469187
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
مدیر حوزه علمیه استان قم:

تبیین و تبلیغ نامه رهبری به جوانان غربی رسالت علمای حوزه است

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: تبیین و تبلیغ نامه رهبری به جوانان غربی رسالت علمای حوزه است و باید اقدامی جدی در این زمینه صورت دهیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال، مدیر حوزه علمیه استان قم امروز اول بهمن ماه در همایش سخنی با قلب‌های زنده  به مناسبت اولین سال ارسال نامه رهبری خطاب به جوانان غربی که در مدرسه امام خمینی برگزار شد با اشاره به آیه شریفه «ان الدین عندالله الاسلام» گفت: قرآن کریم اسلام را کاملترین آئین برای بشر عنوان می کند و می فرماید اگر کسی به آیینی غیر اسلام متعبد شود از او پذیرفته نخواهد شد.
وی افزود: آنچه که مجمع عمومی جامعه مدرسین را بر تشکیل این جلسه با عظمت واداشت این است که حوزه ها و استادان و فرهیختگان مسئولیت سترگ تبیین این اسلام را بدون پیرایه های لندنی و آمریکایی به جوامع امروزی برعهده دارند و باید به آنان ارایه دهند.
وی اظهار کرد: دغدغه نامه رهبری نیز متوجه به دو گروه است یکی مخاطبان مرقومه ایشان یعنی جوانان اروپا و آمریکای شمالی و گروه دیگر که باید ایفای نقش کنند تا بتوانند محتوای این نامه مبارک را لبیک گویند فرهیختگان، مبلغان و استادان حوزه هستند.
وی تصریح کرد: هیچ نهاد و دستگاهی نه می تواند و نه ابزار لازم برای این کار را در اختیار دارد بلکه نیازمند عزمی عمومی از سوی همه مبلغان است و از سوی همه کسانی که توانایی تبیین این کار را دارند که طبیعتا این نفش بر دوش علمای حوزه است.
فرخ فال تصریح کرد: ما برای لبیک گویی به دغدغه مراجع به ویژه رهبری باید در عرصه تولید و نشر معارف اسلام ناب و معارف اهل بیت به گونه مناسب با فهم روز جوانان در سراسر گیتی وارد یک اقدام عملی جدی و کامل بشویم.
مدیر حوزه استان قم تاکید کرد: حوزه در طول تاریخ متناسب با شرایط روز در جهت حفظ مبانی و معارف کوشا بوده و علمای بزرگ حوزه این میراث را تحویل ما داده اند و ما هم باید این فرصت و مسئولیت را غنیمت بدانیم و با تبیین اسلام ناب آن را کما هو حقه به جوامع امروز معرفی کنیم.
این مراسم با حضور رئیس دفتر رهبری، مدیر حوزه های علمیه و جمعی از فضلا و مسئولان حوزه های علمیه برگزار شد.

captcha