کد خبر: 3481591
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
دبیری عنوان کرد:

ارائه ۱۸۰۰ اثر برای انتخاب لوگوی مشهد 2017

گروه هنر: جانشین دبیر شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی مشهد ۲۰۱۷ گفت: در راستای فراخوانی که دبیرخانه برای طراحی لوگوی مشهد ۲۰۱۷ داده بود، ۱۸۰۰ اثر از ۸۵۰ هنرمند به این دبیرخانه ارسال شده است که هم اکنون در مرحله‌ داوری و بررسی قرار دارند.

محمدکاظم دبیری، معاون طرح و برنامه اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی و جانشین دبیر شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی مشهد ۲۰۱۷، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در سومین نشست بررسی برنامه‌های مشهد ۲۰۱۷ که روز گذشته، 16 اسفندماه در دفتر ایکناي خراسان رضوي برگزار شد، با توضیح روند انتخاب لوگو گفت: تاکنون ۱۸۰۰ اثر به دفتر این دبیرخانه ارسال شده است.
وی افزود: در راستای فراخوانی که دبیرخانه برای طراحی لوگوی مشهد ۲۰۱۷ داده بود، ۱۸۰۰ اثر از ۸۵۰ هنرمند به این دبیرخانه ارسال شده است که هم اکنون در مرحله‌ داوری و بررسی قرار دارند و ان‌شالله تا پایان سال لوگوی نهایی انتخاب می‌شود.
دبیری یکی از دلایل تأخیر در تبلیغات بین‌المللی را نبود لوگوی واحد دانست و گفت: با توجه به اینکه هنوز لوگوی مشخصی برای مشهد ۲۰۱۷ تصویب نشده بود، در تبلیغات بین‌المللی خود کمی درنگ کردیم تا پس از تعیین طرح نهایی با استفاده از آن و به صورت یکپارچه اقدام به تبلیغ کنیم.
جانشین دبیر شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی مشهد ۲۰۱۷، در مورد کاربردهای این لوگو بیان کرد: این لوگو علاوه بر استفاده در سایت و محصولات مجازی، بر روی سوغات تعیین شده هم حک خواهد شد. به همین منظور تصمیم داریم بر روی برخی کالاها و محصولات تولیدی جاری که در مکان‌های محل رفت‌وآمد توریست‌های خارجی ارا‌ئه می‌شود، مانند برخی محصولات آستان قدس این لوگو حک شود.
يادآور مي‌شود، دبیرخانه شورای هماهنگی و برنامه ریزی مشهد 2017 با همکاری معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی فراخوان عمومی برای طراحی لوگو یا نشان مشهد ۲۰۱۷، پایتخت فرهنگی اسلامی داده بود که مهلت ارسال آثار آن تا ۳۰ بهمن‌ماه و زمان اعلام نتایج هفتم اسفندماه اعلام شده بود البته هنوز نتایج نهایی آن اعلام نشده است.
captcha