کد خبر: 3484241
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳

صف‌های طولانی مردم برای ورود به محل سخنرانی رهبر انقلاب در حرم رضوی

گروه سیاسی: هم اکنون صحن و سرای حرم مطهر رضوی مملو از عاشقانی است که در انتظار دیدار یار هستند٬ عاشقان ولایت و امامت همه در صف‌های منظم در انتظار ورود به رواق امام خمینی(ره) هستند تا ساعتی دیگر از بیانات ولی امر مسلمین در اولین روز بهار 95 بهره ببرند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خراسان رضوي، حضرت امام خامنه‎ای، ولی امر مسلمین جهان طبق رسم هرساله در نخستین روز سال در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی به ایراد سخن می‌پردازند.

مردم ایران اسلامی که در این ایام خود را به مشهدالرضا(ع) رسانده‌اند تا بار دیگر با ولی امر مسلمین جهان تجدید بیعت کنند، امروز از ساعات اولیه خود را به حرم مطهر رضوی رسانده‌اند تا پس از حضور در مراسم تحویل سال، عصر امروز با یار خراسانی خویش دیدار و تجدید بیعت کنند.

هم اکنون صحن و سرای حرم مطهر رضوی مملو از عاشقانی است که در انتظار دیدار یار هستند٬ عاشقان ولایت و امامت همه در صف‌های منظم در انتظار ورود به رواق امام خمینی(ره) هستند.
در میان این صف طولانی با گروهی از دانش‌آموزان انجمن اسلامی شیراز روبه رو شدم که سرود «یابن الحسن فدایت٬ ای چشمه هدایت٬ ایران ما ز نامت٬ دارد عطر ولایت٬ روز وصال جانان٬ هنگام بیعت ماست٬ رضایت تو مولا٬ اذن شهادت ماست...» و «ای رهبر عزیزم٬ برای ما دعا کن٬ ما را تو با دعایت٬ راهی کربلا کن» را قرائت می کردند.
همچنین علاوه بر زائران ایرانی، جمعی از زائران غیرایرانی این آستان نیز با حضور در رواق دارالرحمه حرم رضوی و کوثر از بیانات ارزشمند ولی امر مسلمین جهان استفاده کرده و بهره لازم را می برند.
صف‌های طولانی مردم برای ورود به محل سخنرانی رهبر انقلاب در حرم رضوی
بر اساس این گزارش، سخنان رهبر معظم انقلاب همزمان به سه زبان عربی، اردو و انگلیسی ترجمه می‌شود تا زائران غیرایرانی بصورت همزمان از این سخنرانی استفاده کنند؛ همچنین صوت سخنان رهبر معظم انقلاب به صورت زنده در تمامی اماکن حرم مطهر رضوی پخش می‌شود.
مراسم دیدار با ولی امر مسلیمن جهان با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط سید مرتضی سادات فاطمی، صدرالحفاظ حرم رضوی آغاز و پس از آن آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی به ایراد سخن می‌پردازد.
صف‌های طولانی مردم برای ورود به محل سخنرانی رهبر انقلاب در حرم رضوی
 و در ادامه زائران و مجاوران حریم رضوی در نخستین روز از بهار 95 گوش جان می سپارند به سخنان رهبر و مولای خویش، آری آن‌ها منتظرند. انتظاری همچون سر رسیدن بهار...

captcha