کد خبر: 3488053
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۲

«ایستگاه آخر» نخستین جشنواره مادران قصه‌گو در مشهد

گروه هنر: نخستین جشنواره مادران قصه‌گو با معرفی نفرات برگزیده در مشهد به کار خود پایان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، حمیدصادقی، مدیر فرهنگسرای کودک و آینده افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و لزوم توجه مادران به قصه و بهره‌گیری از آن برای تربیت فرزندان از آذرماه سال گذشته کار خود را در مناطق مختلف مشهد آغاز کرد.
وی ادامه داد: این جشنواره در دو بخش آموزش مربیان قصه‌گو و آموزش مادران برگزار شد، چرا که برای آموزش صحیح مادران ابتدا باید مربی‌های متخصص داشته باشیم که علاوه بر قصه‌گویی، توانمندی آموزش دادن را نیز داشته باشند.
مدیر فرهنگ‌سرای کودک و آینده با بیان اینکه مربیان علاقه‌مند فراخوان شده توسط اساتید مجرب کشوری آموزش دیدند، گفت: حجت‌الاسلام راستگو، دکتر کردی، محمدرضا سرشار، غلامعلی کیومرثی، مریم نشیبا و سارا امیدوار اساتیدی بودند که 300 مربی مراکز مختلف فرهنگی از جمله مربیان فعال کانون پرورش فکری، آستان قدس رضوی، بهزیستی و مهدهای مطرح سطح شهر مشهد را آموزش دادند.
صادقی عنوان کرد: با پایان این بخش، مربیان برگزیده به بیش از چهار هزار نفر از مادران علاقه‌مند و متقاضی که از طریق سامانه سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد اقدام به ثبت‌نام نموده بودند، شیوه صحیح قصه‌گویی را آموختند.
وی با بیان اینکه با پایان بخش دوم، مربیان و مادران برگزیده این جشنواره معرفی و از ایشان تقدیر به عمل می‌آید، ادامه داد: در آیین پایانی این جشنواره که با حضور جمعی از مدیران و مسئولان کشوری و استانی برگزار خواهد شد، علاوه‌ بر مربیان و برگزیدگان جشنواره، از اساتید پیشکسوت قصه‌گویی کشور و مشهد از جمله محمد میرکیانی، محمدرضا سرشار و عذرا وکیلی نیز تجلیل می‌شود.
مدیر فرهنگسرای کودک و آینده زمان برگزاری این مراسم را روز پنجشنبه هفته جاری عنوان کرد و گفت: با برگزاری موفقیت‌آمیز این دوره و اظهار علاقه و پیگیری‌های مربیان و مادران متقاضی در نیمه دوم سال جاری، دومین دوره این جشنواره برگزار خواهد شد.
captcha