کد خبر: 3490538
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴

شناساندن سرداران شهید خراسان رضوی با هنرهای نمایشی

گروه هنر: معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی تولید و پخش 10 نمایش‌نامه رادیویی با محوریت سرداران شهید استان را از جمله اقدامات اداره هنری، اسناد و انتشارات بنیاد شهید طی سال 94 عنوان کرد.

سیدمجید حسینی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی به تولیدات رادیویی ـ تلویزیونی بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره‌ کرد و گفت: سه دوره نامه‌های شهدا به خانواده‌هایشان را تحت عنوان «نامه‌های ماندگار» در استودیوی بنیاد ضبط کردیم که هر دوره شامل 20 برنامه 30 دقیقه‌ای است که در قالب تفام‌نامه‌ای با مشارکت صدا و سیمای خراسان رضوی در زمان قبل از اذان مغرب طی سال 94 پخش شد.
شناساندن سرداران شهید با هنرهای نمایشی
حسینی، تولید و پخش 10 نمایش‌نامه رادیویی با محوریت سرداران شهید استان را از جمله اقدامات اداره هنری، اسناد و انتشارات بنیاد شهید طی سال 94 عنوان و بیان کرد: کاوه، برونسی، چراغچی، حسن‌نژاد، فیروزیان، موسوی‌قوچانی، خادم‌الشریعه، شوریده، طاهری، افقهی، شجیعی، پروانه، هاشمی‌نژاد، آزادی، نواب‌صفوی، رفیعی، طرح‌چی، بابارستمی، نظرنژاد، اسامی برخی از سرداران شهیدی است که طی سال‌های 93 و 94 درباره آنها نمایش‌نامه رادیویی نوشته و پخش شده است.
وی تولید مستندهای تلویزیونی بابا‌حاجی، جانباز شیمیایی که با تراکتور و مایملک خود عازم جبهه‌ها شد و خدمات ارزنده‌ای را ارایه داد و در سال 94 به رحمت الهی پیوست، «نهر در نهر خین» ویژه شهدای غواص و «لاله در بهار» مخصوص جانبازان 70 درصد که در سال 94 به فیض شهادت نائل آمدند را از کارهای تولیدی تلویزیونی این بنیاد دانست.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، مستند دارندگان نشان ایثار درخصوص خانواده و والدین شهدا، ساخت هفت تیزر به مناسبت گرامیداشت شهدا و پخش در صدا و سیما خراسان رضوی را برخی دیگر از تولیدات تلوزیونی بنیاد شهید برشمرد.
وی در رابطه با تولید و حمایت از نمایش‌نامه‌هایی با موضوع شهدا در چارچوب فعالیت‌های این سازمان توضیح داد و گفت: «روزی که پرویز رفت» عنوان نمایش‌نامه‌ای است که به زندگی پرویز اژدر، کوچکترین شهید خراسان رضوی اهل شهرستان درگز می‌پردازد و امسال روی صحنه خواهد رفت، همچنین نگارش نمایش‌نامه «مرثیه باد» با محوریت دفاع مقدس و حمایت مادی و معنوی از چند کار نمایشی دیگر را در سال 94 به انجام رساندیم.
حسینی همچنین به تشکیل 110 گروه سرود در سطح استان خراسان رضوی در مدت سال 94 اشاره و ابراز کرد: این گروه‌های سرود با هدف بازخوانی سرودهای انقلابی با دانش‌آموزان به انجام رسید.
سال95؛ افزایش ضریب نفوذ قرآن و عترت
وی در ادامه به برنامه‌های سال 95 اداره حوزه هنری، اسناد و انتشارات بنیاد شهید پرداخت و افزود: قصد داریم به منظور افزایش 10 درصدی ضریب نفوذ قرآن و عترت همت گماریم؛ همچنین تکمیل پروژه بزرگ مرکز اسناد شهدا را در دستور کار داریم.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی تاکید کرد: تألیف و چاپ کتاب‌های جدید، همکاری با سازمان‌ها، نهادها و تشکل‌ها، برگزاری جشنواره‌های ادبی ـ هنری، برگزاری مسابقات قرآنی استانی و کشوری و نیز فراخوان طراحی پوستر مناسب مراسمات مرتبط با فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران را با دعوت به همکاری از دانشگاه‌های هنر استان برای برنامه‌های امسال خود درنظر گرفته‌ایم.
captcha