کد خبر: 3491451
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴

بررسی آسیب‌های روانی و اجتماعی روابط دختر و پسر در فضای مجازی

گروه فضای مجازی: آسیب‌های روانی و اجتماعی روابط دختر و پسر در فضای مجازی، ویژه مجردان امروز در مشهد مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آسیب‌های روانی و اجتماعی روابط دختر و پسر در فضای مجازی، ویژه مجردان امروز در مشهد مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.
بنابراین گزارش نشست آسیب‌های روانی و اجتماعی روابط دختر و پسر در فضای مجازی با عنوان دوستی‌های مجازی، لایک یا بلاک هفتم اردیبهشت‌ماه در مشهد برگزار می‌شود.
جلیل معماریانی، مشاور مباحث خانواده در نشست آسیب‌های روانی و اجتماعی روابط دختر و پسر در فضای مجازی به ایراد سخنرانی می‌پردازد و دوستی‌های مجازی را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد.
یادآور می‌شود، نشست آسیب‌های روانی و اجتماعی روابط دختر و پسر در فضای مجازی با عنوان دوستی‌های مجازی، هفتم اردیبهشت‌ماه ساعت 16 در دانشکده ادبیات، تالار فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
captcha