کد خبر: 3493221
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۲
کاظمی‌نسب عنوان کرد:

تبلیغات در حوزه قرآن و عترت؛ نیازمند همکاری همه رسانه‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت ارشاد خراسان رضوی اطلاع‌رسانی و تبلیغات در حوزه قرآن و عترت را نیازمند هماهنگی و همکاری همه رسانه‌ها دانست و ادامه داد: تبلیغات در حوزه فعالیت‌های قرآنی تا حدودی محدود است و برای گسترده‌تر شدن این تبلیغات باید همه رسانه‌ها همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‎نسب، معاون قرآن و عترت ارشاد خراسان رضوی از همراهی رسانه‌ها و صدا و سیما در تبلیغات مناسب نمایشگاه قرآن و عترت تشکر کرد و گفت: امیدواریم این همکاری ادامه یابد و با توجه به این که مشهد پایتخت معنوی ایران است هر روز شکوفایی بیشتر در این حوزه شاهد باشیم هر چند اتفاقات خوبی از سوی رسانه‌ها و صدا و سیما اتفاق افتاده است.
 وی اطلاع‌رسانی و تبلیغات در حوزه قرآن و عترت را نیازمند هماهنگی و همکاری همه رسانه‌ها دانست و ادامه داد: تبلیغات در حوزه فعالیت‌های قرآنی تا حدودی محدود است و برای گسترده‌تر شدن این تبلیغات باید همه رسانه‌ها همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند.
حجت‌الاسلام کاظمی‎نسب نمایشگاه قرآن و عترت را نمونه کامل هماهنگی رسانه‌ها از جمله صدا و سیما دانست و ادامه داد: خوشبختانه به لطف تبلیغات رسانه‌های مکتوب، مجازی و صدا و سیما هر ساله شاهد اطلاع‌رسانی خوبی در این حوزه هستیم و میزان استقبال مردم از این نمایشگاه نشان‌دهنده تبلیغات و اطلاع‌رسانی خوب رسانه‌ها است.
وی اضافه کرد: مؤسسات و مجتمع‌های قرآنی زیادی که در شهر مشهد فعالیت می‌کنند باید ارتباط تنگاتنگی با رسانه‌ها و صدا و سیما داشته باشند، صدا و سیما هم تاکنون نسبت به اطلاع‌رسانی فعالیت‌های قرآنی کم کاری نکرده‌اند اما گاهی این فعالیت‌ها حتی به رسانه‌ها اطلاع رسانی نمی‌شود.
معاون قرآن و عترت ارشاد خراسان رضوی ابراز کرد: تبلیغات هماهنگ در هر حوزه‌ای باعث شکوفایی آن حوزه می‌شود و فعالیت‌های قرآنی نیز باید از تبلیغات هماهنگ برخوردار باشند.
captcha