کد خبر: 3496880
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹

اهدای نشان فردوسی به پنج نفر از مفاخر فرهنگی و ادبی جهان

گروه هنر: مسئول دبیرخانه انجمن مفاخر و آثار فرهنگی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اهدای نشان فردوسی از سال 93 شروع شده است، اضافه کرد: تاکنون با احتساب امسال 12 نفر از فردوسی‌شناسان و اصحاب ادب و فرهنگ و هنر داخلی و خارجی موفق به دريافت این نشان شده‌اند که از پنج نفر امسال یک نفر خارجی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، غلامحسین علی‌پور، مسئول دبیرخانه انجمن مفاخر و آثار فرهنگی خراسان رضوی در نشست خبری بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی که 21 اردیبهشت‌ماه در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، مبنای طرح اعطای نشان فرهنگی ـ هنری فردوسی را رصد فعالیت‌های مرتبط با او در کشور و جهان در چند حوزه اختصاصی از جمله فردوسی شناسی و شاهنامه پژوهی زبان فارسی، خادمان زبان فارسی، پژوهش‌های زبان فارسی و حوزه فرهنگی و ادبی و هنری برشمرد.
مسئول دبیرخانه انجمن مفاخر و آثار فرهنگی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اهدای نشان فردوسی از سال 93 شروع شده است، اضافه کرد: تاکنون با احتساب امسال 12 نفر از فردوسی‌شناسان و اصحاب ادب و فرهنگ و هنر از سراسر کشور و خارج موفق به دريافت این نشان شده‌اند که از پنج نفر امسال یک نفر خارجی است.
وی در این نشست خبری با توجه به اینکه امسال مراسم اهدای نشان فردوسی با افتتاحیه همایش شاهنامه پس از شاهنامه در تاریخ 24 اردیبهشت مقارن شده است، مکان برگزاری اين مراسم را تالار دانشکده علوم دانشگاه فردوسی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان كرد.
علی‌پور ضمن اشاره به اینکه در روز 24 اردیبهشت‌ماه از چندین اثر فرهنگی و ادبی رونمایی خواهد شد، افزود: یکی از برنامه‌های دبیرخانه انجمن مفاخر و آثار فرهنگی خراسان رضوی در روز 26 اردیبهشت‌ماه، برگزاری نشست تخصصی با موضوع  فردوسی‌شناسی است که چهار نفر از اساتید دانشگاه به معرفی آثار مرتبط خواهند پرداخت.
captcha