کد خبر: 3500286
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خبر داد:

تأسیس 5 مرکز جدید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در کشور

گروه دانشگاه: حجت‌الاسلام والمسلمین حریزاوی با اعلام خبر تأسیس 5 مرکز جدید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در کشور، گفت: در صورت تصویب نهایی، تا پایان سال 5 مرکز جدید حوزه علوم اسلامی در دانشگاه‌های کشور تأسیس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌اله حریزاوی، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گفت: تقاضاهایی مختلفی برای تأسیس مرکز حوزه در استان‌های مختلف دریافت شده است که این تقاضاها با بررسی‌های میدانی و مذاکرات با مسئولان ارشد دانشگاهی هر استان بررسی و امکان‌سنجی می‌شود.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان افزود: به‌عنوان نمونه تأسیس مرکز در دانشگاه بجنورد با حضور معاون مرکز در هیئت رئیسه این دانشگاه نهایی شد و ثبت نام علاقه‌مندان از هفته آینده در این مرکز آغاز می‌شود.
وی گفت: درخواست‌های تأسیس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در استان‌های گیلان، آذربایجان غربی، خوزستان، سیستان و دیگر استان‌ها نیز دریافت شده است که امکان‌سنجی در هر کدام از این مراکز در دست بررسی است.
حجت‌الاسلام حریزاوی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود در صورت تصویب نهایی و تأمین اعتبارات لازم، 5 حوزه جدید علوم اسلامی دانشگاهیان تا پایان سال جاری در کشور به تعداد 40 مرکز کنونی افزوده شود.
captcha