کد خبر: 3504574
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱

ویژه‌برنامه‌های حرم رضوی برای زائران غیرایرانی در ماه رمضان

گروه اجتماعی: آستان قدس رضوی در ماه مبارک رمضان برای زائران غیرایرانی این مجموعه برنامه‌های متنوعی چون جلسات سخنرانی، تفسیر، قرائت قرآن، نشست‌های تخصصی و حلقه‌ها معرفت تدارک دیده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به مناسبت ماه مبارک رمضان، آستان قدس رضوی، برنامه‌های ویژه‌ای را برای زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی تدارک دیده است.
بر اساس این گزارش، جلسات تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه یک ساعت قبل از نماز مغرب و عشاء در رواق دارالمرحمه یا صحن غدیر حرم رضوی ویژه عرب‌زبانان برگزار می‌شود.
همچنین برگزاری سلسله سخنرانی‌های اخلاق، پرورشی و اجتماعی و سلسه سخنرانی‌های عقیدتی و تاریخی با حضور حجت‌الاسلام احمد ربیعی از کشور عراق نیز از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده است.
شب‌های قدر نیز در رواق دارالمرحمه با حضور اساتید و مداحان برجسته بین‌المللی، برنامه‌هایی همراه با قرائت دعای افتتاح، دعای جوشن کبیر، سخنرانی و مراسم قرآن‌ به سر انجام خواهد شد.
آیت‌الله حیدری در شب نوزدهم، آیت‌الله جزایری در شب بیست‌ویکم و حجت‌الاسلام‌ سیدمحمد صافی از عراق در شب بیست‌وسوم از سخنرانان احتمالی این مراسم به شمار می‌روند.
بنابراین گزارش، آستان قدس رضوی برای زائران اردوزبان خود نیز برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده است. بر این اساس، جلسات تفسیر یک ساعت قبل از نماز مغرب و عشاء و جلسات سخنرانی پس از نماز مغرب و عشاء با حضور حجت‌الاسلام غلام‌عباس رئیسی از سخنرانان اردو زبان در رواق کوثر حرم رضوی برگزار می‌شود.
قرائت روزانه یک جزء قرآن کریم ساعت 9 در رواق کوثر توسط استاد محمدحسین معتمدی از دیگر برنامه‌هایی است که ویژه این گروه از زائران پیش‌بینی شده است؛ شب‌های قدر نیز با سخنرانی، قرائت دعای جوشن کبیر و ... همراه خواهد بود.
برگزاری مراسم ویژه زائران آذری و انگلیسی‌زبان شامل سخنرانی، مناجات‌خوانی، قرائت ادعیه و زیارت و... نیز در صورت حضور کاروان ها در رواق غدیر صورت می‌گیرد؛ همچنین زائران غیرایرانی به زبان‌های عربی، اردو، آذری و انگلیسی طی این ایام از 120 حلقه معرفت در حرم رضوی بهره خواهند برد.
در همین راستا، چهار جلسه نشست تخصصی با عنوان «مفهوم‌شناسی ژئوپولوتیک اندیشه سیاسی تشیع» با حضور شیخ‌شفیق جرادی و آیت‌الله حیدری با موضوع «عوامل شیعه‌هراسی و راه‌های مقابله با آن» و «جوامع شیعی در خاورمیانه و تلاش برای خروج از انزوا» نیز برگزار می‌شود.
ارائه خدمات فرهنگی به كاروان زيارتي غيرايراني و توريست‌هاي كشورهاي مختلف در رواق‌هاي غدير، كوثر و دارالرحمه حرم مطهر رضوي نیز از دیگر برنامه‌هایی است که برای این افراد برنامه‌ریزی شده است.
captcha