کد خبر: 3505480
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۴

اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی در مشهد برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان کنفرانس اسلامی اول مهرماه سال جاری مصادف با اکتبر 2016 در پایتخت معنوی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، هادی قاسم‌پور، مشاور شهردار در امور جوانان و رئیس گروه مشاوران جوان شهداری مشهد در نشست خبری چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی 20 خردادماه در محل شهرداری مشهد از برگزاری اجلاس، اول مهرماه سال جاری مصادف با اکتبر 2016 در مشهد خبر داد و گفت: برگزارکنندگان اجلاس، مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی و نیر گروه مشاوران جوان شهرداری مشهد هستند.
برگزاری چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی در مشهد
وی افزود: همچنین در برگزاری اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی، وزارت‌خانه‌های امور خارجه و ورزش و جوانان، شواری اسلامی شهر مشهد، شورای راهبردی مشهد 2017، دبیرخانه مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ۲۰۱۷، دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی و نیز و مدیریت روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد همکاری داشته‌اند.
برگزاری چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی در مشهد
قاسم‌پور عنوان کرد: این اجلاس با اهدافی از صنایع فرهنگی، گردشگری حلال و سالم در جهان اسلام، جمله مشارکت و یکپارچه‌سازی ملل مسلمان و مبارزه با افراط‌‌گرایی، دستیابی به اهداف توسعه پایدار شهری، بررسی نمونه‌ها و مدل‌های موفق مشارکت جوانان در کشورهای اسلامی، آشنایی با ایران اسلامی و مشهد الرضا(ع) به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017، تقویت جایگاه جوانان در توسعه شهرها، حرکت به سوی توسعه، صلح و اتحاد در جهان اسلام انجام می‌شود.  
برگزاری چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی در مشهد
وی درخصوص برنامه‌های فرهنگی این اجلاس نیز توضیحاتی را با این مضمون ابراز کرد: کاشت نهال در باغ گیاه‌شناسی مشهد به عنوان سمبل اتحاد میان کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی و آغاز کمپین کاشت برای صلح با کاشت 500 درخت در هر سال از جمله برنامه‌های فرهنگی این اجلاس هستند.
دبیر چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی در ادامه بازدید از پروژه‌های سطح شهر مشهد، اماکن تاریخی و فرهنگی شهر، اجرای تئاتر با موضوع جوانان جهان اسلام و اجرای جنگ و سرود با محوریت جوانان را از دیگر برنامه‌های فرهنگی چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان کنفرانس اسلامی به میزبانی گروه مشاوران جوان شهرداری مشهد برشمرد.
برگزاری چهارمین اجلاس بین‌المللی مجمع جوانان همکاری‌های اسلامی در مشهد
وی همچنین با اشاره به اینکه این مجمع میزبان 100 نفر میهمان خارجی برای برگزاری اجلاس خواهد بود، عنوان کرد: 50 نفر از جوانان نخبه کشورمان از استاهای سراسر کشور نیز در این اجلاس دعوت خواهند بود تا در این رویداد بزرگ سهیم باشند.
قاسم‌پور با ابراز امیدواری از نقش مؤثر این اجلاس و حضور فعال جوانان در آن در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: امیدواریم بتوانیم میزبان خوبی بوده و برای حسن مطلع برای ورودی‌های مشهد به عنوان پایتخت جهان اسلام در سال 2017 و به سرانجام رساندن یک کار مناسب بین‌المللی باشیم.
captcha