کد خبر: 3505518
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۴

فعالیت 31 کمیته در یازدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خرسان رضوی ابراز کرد: یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد دارای 31 کمیته فعال است که هر کمیته متشکل از سه الی هفت عضو است.

حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد دارای برنامه مدون و مصوبی است، ابراز کرد: برنامه و طرح نمایشگاه شامل راهبردها، اهداف، ستاد هماهنگی و کمیته‌ها می‌شود.
وی در مورد کمیته‌های فعال یازدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد ابراز کرد: در نمایشگاه یازدهم، 31 کمیته فعال بوده که هر کمیته از سه الی هفت نفر عضو تشکیل شده است، همچنین این نمایشگاه شامل 24 بخش است که هر بخش برنامه تعریف شده و مشخصی دارد.
کاظمی‌نسب با اشاره به اسامی این کمیته‌ها عنوان کرد: کمیته ثبت‌نام، هماهنگی و پیگیری، حراسات، مؤسسات و تشکل‌های قرآنی، تبلیغات، جذب مشارکت‌ها، کمیته اطلاع‌رسانی، خبر و ارتباط با رسانه، کمیته ادارات و نهادها، مراسم افتتاحیه و اختتامیه، ناشران داخلی و کمیته بین‌الملل، قرآن و فرهنگ ملل اسلامی از جمله این موارد به شمار می‌روند.
وی گفت: همچنین کمیته‌های دیگری از جمله کمیته بین‌المللی هماهنگی و دعوت از هنرمندان بین‌المللی، کمیته تدارکات، اسکان و امور عمومی نمایشگاه، جانمایی، تشریفات، نظرسنجی، فروش محصولات هنری قرآنی، علمی ـ محتوایی و نظارت، عترت و ولایت و کمیته نشر الکترونیک و فن‌آوری اطلاعات در نمایشگاه فعال هستند.
وی همچنین به کمیته هماهنگی برنامه‌های جنبی و مراسم و محافل، کودک و نوجوان، کمیته هنری(هنرهای نمایشی، فیلم، تجسمی، عروسکی، آواها و نغمات مذهبی)، تجلیل از فعالان و خادمان قرآن، فرهنگ و هنر مساجد و ترویج فرهنگ نماز، مسابقات، امور شهرستان‌ها، جلسات محلی قرآن کریم، دانشگاهی و اقتصاد مقاومتی از منظر قرآن و حدیث اشاره کرد.
یادآور می‌شود، یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد از ۲۶ خرداد ماه الی دوم تیرماه همزمان با ۹ ماه مبارک رمضان الی ۱۶ رمضان سال جاری از ساعت 18 الی 23 پذیرای خیل علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.
captcha