کد خبر: 3506598
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹

راه اندازی بخش قرآن و سلامت در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن

گروه سلامت: امسال برای نخستین بار در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بخش قرآن و سلامت از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بخش وزارت بهداشت نمایشگاه بین‌المللی قرآن با عنوان قرآن و سلامت را راه‌اندازی کرد.

 این بخش در مساحتی حدود ۱۸۰ متر مربع راه اندازی و هفت غرفه از جمله: غرفه طب سنتی، غرفه مرکز قرآن و عترت، غرفه کودک و سلامت، غرفه دانشگاه‌ها، غرفه معاونت‌ها و سازمان‌ها را شامل می‌شود.

 بر اساس این گزارش در بخش‌های جنبی نمایشگاه قرآن و سلامت یادمان شهدای جامعه پزشکی و معرفی چهره‌های برتر قرآنی جامعه پزشکی راه‌اندازی شده است.

گفتنی است در این بخش غرفه‌ای نیز در اختیار مجمع قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفته است که دانشجویان در آن بتوانند فعالیت‌های دانشجویی، تبلیغی، ترویجی و آموزشی خود را معرفی کنند و با دیگر دانشجویان ارتباط برقرار کنند.

این بخش به همت کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش‌های قرآن در نظام سلامت و به هدف توجه به توانمندی‌های وزارت بهداشت در حوزه‌های قرآنی راه اندازی می‌شود.

همچنین امکان ارائه خدمات ویژه در بخش‌های مختلف در حوزه‌های مرتبط با کمیسیون و وظایف ذاتی مرکز قرآن و عترت و معرفی فعالیت‌های این مرکز در زمینه سبک زندگی از دیگر اهداف راه اندازی این بخش است.

لازم به یادآوری است که نمایشگاه بین المللی قرآن از امروز آغاز می شود.

captcha