کد خبر: 3506679
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰

تجلیل از فعالان قرآنی در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفرات فعال و برتر ملی و بین‌المللی قرآن خراسان رضوی در حاشیه برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

محمد‌مهدی آقامحمدیان، مسئول کمیته تجلیل از فعالان قرآنی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، ابراز کرد: تعدادی از فعالان قرآنی استان در رشته‌ها و حوزه‌های مختلف در حاشیه برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مورد تجلیل قرار می‌گیرند.
آقامحمدیان در ادامه اظهار کرد: این افراد نفرات فعال و برتر ملی و بین‌المللی قرآن در حوزه‌های هنر، نشر، تدریس، تبلیغ و ترویج، قرائت، حفظ، مدیریت امور قرآنی، مسابقات و داوری، ترجمه، تفسیر و پژوهش در سطح ملی و بین‌المللی هستند.
مسئول کمیته تجلیل از فعالان قرآنی گفت: در این حوزه‌ها کسانی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که دارای رتبه و مقام کشوری باشند و طی دوره‌های گذشته تجلیل نشده باشند.
وی افزود: یک نماینده از سازمان‌های مختلف از جمله آستان قدس رضوی، اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، تشکل‌های مردمی و نماینده آموزش و پرورش برای این ارزیابی حضور دارند و به بررسی و عملکرد اسامی قابل تجلیل در این برنامه می‌پردازند.
آقامحمدیان تصریح کرد: کمیته تجلیل نمایشگاه قرآن و عترت مشهد تاکنون دو جلسه مشورتی جهت ارزیابی و عملکرد افراد برگزار کرده‌ است که فهرست نهایی تجلیل شوندگان طی روزههای آتی متعاقبا اعلام می‌شود.
یادآورمی‌شود؛ یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از 26 خردادماه تا دوم تیرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.
captcha