کد خبر: 3508810
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰
وزیر ورزش و جوانان:

90 درصد دانشجویان خدا باور و معتقد به دین هستند

گروه جامعه: وزیر ورزش و جوانان به تحقیقات صورت گرفته میان دانشجویان اشاره کرد و گفت: بخش عظیمی از دانشجویان به نیکی‌ها، خوبی‌ها و فضائل اخلاقی گرایش داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، شصت و دومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان امروز 31 خرداد ماه با حضور گودرزی، وزیر ورزش و جوانان، استاندار گلستان و نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار شد. در این نشست استاندار گلستان به ارائه گزارشی پیرامون وضعیت جوانان در این استان پرداخت و گفت: نرخ بیکاری در این استان از 13.7 درصد به 11.6 درصد رسیده است البته در برخی فصول این رقم به 9.1 درصد نیز می‌رسد.

در این جلسه سید ابوالحسن ریاضی، معاون دانشجویان سازمان امور دانشجویان به ارائه گزارشی به صورت محرمانه و بدون حضور خبرنگاران پیرامون یافته‌های یک پژوهش در میان جامعه دانشجویان پرداخت.

در انتهای این نشست گودرزی وزیر ورزش و جوانان با حضور در جمع اصحاب رسانه به بیان مفاد این نشست پرداخت و اظهار کرد: گزارش ارائه شده از سوی استاندار گلستان حاکی از آن بود که وضعیت جوانان در این استان روبه بهبود بوده و طرح‌های خوبی در حوزه اشتغال تدوین شده است. همچنین سطح بیکاری طی دو سال گذشته در این استان کاهش پیدا کرده است.

گودرزی گلستان را جز استانهای برتر در حوزه جوانان خواند و گفت: الگوهایی که از سوی این استان ارائه داده شده است قابلیت بکارگیری در سایر استانها را نیز دارد.

وی به اجرای طرح ملی سیمای زندگی جوانان از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سطح دانشگاه‌ها اشاره و عنوان کرد: نتایج حاصله از این پژوهش نمونه گیری شده در میان دانشجویان، حاکی از وجود برخی آسیب‌های اجتماعی میان برخی دانشجویان است که اگر چه این ارقام نا‌امید کننده نیست اما در جمهوری اسلامی ایران همین اعداد کم از آسیب‌های اجتماعی نیز نباید وجود داشته باشد.

وی یکی از حوزه‌های احصا شده در میان جامعه دانشجویی در این نمونه گیری را اعتقاد بیش از 90 درصد دانشجویان به خداوند و معاد برشمرد و گفت: بخش عظیمی از دانشجویان به نیکی‌ها، خوبی‌ها و فضائل اخلاقی گرایش داشتند.

گودرزی در ادامه به میزان گرایش جوانان به ورزش اشاره و عنوان کرد: پیش تر گرایش مردم به ورزش عددی در حدود 10.5 درصد بود که امروز به 21 درصد رسیده است.

وی در خصوص برنامه‌های این وزارتخانه در زمینه اوقات فراغت جوانان نیز گفت: وزارت ورزش و جوانان فعالیت‌های گسترده‌ای را تدارک دیده است تا به غنی کردن اوقات فراغت جوانان با استفاده از حوزه ورزشی بپردازد. همچنین مدارس ورزشی امسال مورد رصد و ارزیابی جدیتری قرار می‌گیرند و در صورت مشاهده نواقص توصیه‌ها و راهنمای به آنها ارائه می‌شود.

captcha