کد خبر: 3510975
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۴

ارائه خدمت رایگان حمل و نقل درون‌شهری در سومین شب قدر به زائران حرم رضوی

گروه اجتماعی: معاون حمل و نقل و اتوبوسرانی شهرداری مشهد از ارائه خدمت رایگان 344 دستگاه اتوبوس در شب بیست و سوم ماه رمضان به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت رضا(ع) خبر داد.

علی حجتیان، معاون حمل و نقل و اتوبوسرانی شهرداری مشهد در گفت‌و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به تمهیدات سرویس‌دهی به زائران و مجاوران در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: در جهت خدمت به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی سازمان اتوبوسرانی و قطارشهری مشهد تمهیداتی را در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: شامگاه امشب، هشتم تیرماه همزمان با مراسم احیاء شب بیست و سوم ماه رمضان و سوگواری شهادت حضرت علی(ع) سازمان اتوبوسرانی از ساعت 23 الی سه بامداد به صورت رایگان خدمت‌رسانی می‌کند.
حجتیان با بیان اینکه تعداد 344 دستگاه اتوبوس در شب بیست و سوم ماه رمضان ارائه خدمت دارند، عنوان کرد: زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت رضا(ع) که برای مراسم احیاء به این حرم مطهر مراجعه می‌کنند می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.
معاون حمل و نقل و اتوبوسرانی شهرداری مشهد تصریح کرد: همچنین قطارشهری مشهد نیز تا ساعت 2.30 بامداد به عموم زائران و مجاوران خدمت می‌دهد.
وی اضافه کرد: همچنین تاکسیرانی نیز تعداد 100 دستگاه تاکسی را در ورودی باب‌الجواد حرم مطهر رضوی تعبیه شده که این خدمات‌رسانی تنها در محدوده حرم بوده و به صورت صلواتی به عموم مردم ارائه می‌شود.
captcha