کد خبر: 3511205
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱
خدادوست به ایکنا گفت:

ظرفیت طب اسلامی برای آسان کردن روزه‌داری

گروه سلامت: مدیرکل دفتر طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت بر ظرفیت‌های طب سنتی و اسلامی در جهت حفظ سلامت روزه‌داران و آسان کردن روزه‌داری تأکید کرد.

محمود خدادوست، مدیرکل دفتر طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه وزارت بهداشت با هدف ترویج روزه‌داری آسان در نمایشگاه قرآن به ارائه خدمات طب سنتی پرداخت، اظهار کرد: وزارت بهداشت باور دارد که طب سنتی و اسلامی ظرفیت آسان کردن روزه برای مردم به ویژه در فصل تابستان را دارد.

وی افزود: در این راستا وزارت بهداشت در نمایشگاه قرآن به ارائه تدابیر صحیح سلامت و روزه داری آسان برای مردم روزه‌دار اقدام کرد.

خدادوست عنوان کرد: این غرفه خوشبختانه امسال بیش از سال‌های قبل مورد استقبال مردم قرار گرفته است چرا که طب سنتی و اسلامی طبی برخاسته از اعتقادات و باورهای خود آنان است لذا عمل به تدابیر آن‌هم آسان تر است.

وی ادامه داد: در نمایشگاه قرآن علاوه بر ارائه خدمات طب سنتی و اسلامی برای حفظ الصحه و ارتقای آن مشاوره تغذیه به روزه داران بر اساس تدابیر طب سنتی و اسلامی ارائه شد.

این مدیر ارشد وزارت بهداشت در ادامه با بیان اینکه نمایشگاه بیست و چهارم قرآن از لحاظ فرمی و محتوایی رضایت بخش بود، عنوان کرد: این خیلی مهم است که چه محتوایی برای این نمایشگاه برگزیده شود و چه دکوراسیونی برای آن طراحی شود که خوشبختانه نمایشگاه امسال در هر دو مورد نمره قابل قبولی گرفت.

وی در ادامه با بیان اینکه سلامت از قرآن جدا نیست اظهار کرد: اتفاقا حضور گسترده وزارت بهداشت در این نمایشگاه‌ هم برای اثبات این مقوله بود که سلامت بخشی جدانشدنی از قرآن بوده و ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای حفظ تندرستی مردم دارد.

خدادوست همچنین با بیان اینکه حضور کودکان در این نمایشگاه چشمگیر بود خاطر نشان کرد: مسئله حضور مردم به ویژه جوانان و کودکان در این نمایشگاه برای تشویق آنان در راستای اخذ فرهنگ قرآنی و حرکت در راستای این فرهنگ بسیار قابل توجه است.

وی با اشاره به شعار نمایشگاه بیست و چهار مبنی بر «پیش به سوی فهم قرآن» یادآور شد: اتخاذ این شعار به نظر می‌رسد که در راستای ترویج عمل و رفتار قرآنی است که اتفاقا در حوزه سلامت نیز می‌تواند کاربردی باشد چرا که وقتی فهم قرآنی وجود داشته باشد رفتار هم قرآنی بوده و در نتیجه مردم سبک زندگی متناسب قرآن انتخاب می‌کنند که تندرستی‌ هم بخشی از آن است. 
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۴/۱۳ - ۱۰:۲۶
0
0
از طب سنتی و اسلامی می‌توان در روزه گرفتن از آن استفاده کرد.
captcha