کد خبر: 3513049
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶
حجت‎الاسلام فرخ فال:

مدیریت در حوزه شخص‌محور نیست

گروه اجتماعی: مسئول حوزه مدیریت مرکز مدیریت حوزه‎های علمیه، مدیریت حوزه را خدمت‌محور و بدون محوریت اشخاص توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام والمسلمین احمد  فرخ فال  امروز 15 تیر در جمع مدیران و فعالان حوزه علمیه که به مناسبت خداحافظی مدیر حوزه‎های علمیه از کارکنان مدیریت حوزه برگزار شده بود گفت: فعالیت متمرکز مدیریت حوزه‎های علمیه، پس از سفر پربرکت مقام معظم رهبری به قم آغاز شد.
وی افزود: پس از آن مدیریت از شورا جدا و شورا، به شورای متمرکز و سیاستگذاری مبدل شد که کار خود را با مدیریت آیت‎الله مومن و سپس آیت‎الله استادی آغاز کرد.
فرخ فال اظهارکرد: پس از این دو عالم برجسته حوزه، سکان به دست  آیت الله  حسینی بوشهری سپرده شد؛حوزه و فعالان  حوزوی در سطح کشور در یک دوره مدیریت 10 ساله از وجود آیت‎الله حسینی بوشهری بهره‎مند شدند و در ادامه آیت‎الله مقتدایی مدیریت حوزه را به مدت4سال به عهده گرفت و سپس این مدیریت با حضور مجدد آیت‎الله  حسینی بوشهری  همراه بوده است.
مسئول حوزه مدیریت مرکز مدیریت حوزه های علمیه اظهارکرد: پذیرش مسئولیت در حوزه بر اساس انجام تکلیف است و شخص محور نیست و به همین دلیل همه فعالان حوزوی سعی دارند تا بهترین عملکرد خود را در سطوحی فعالیت می‎کنند ارایه دهند.
وی تصریح کرد: با تغییر شورای عالی و سیاست های  آن و اینکه یک شخصیت علمی و مدیریتی در این عرصه مدیریت، نمی‎تواند همه فرصت‎های خود را مصروف کار مدیریت کند، قرعه مدیریت به نام شخصیتی دیگری می‎افتد تا خدمتگزار این حوزه فاخر جهان تشیع و اسلام ناب باشد.
captcha