کد خبر: 3520961
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰

جریان‌سازی فرهنگی توسط رسانه‌ها

گروه هنر: رئیس حوزه هنری خراسان رضوی در بازدید از تحریریه خبرگزاری ایکنا با بیان اینکه اگر رسانه‌ها به جریان‌سازی کارهای فرهنگی کمک نکنند، مردم فعالیت‌های هنری را نمی‌شناسند، گفت: هرچه ارتباط رسانه با مجموعه‌های فرهنگی ـ هنری بیشتر باشد، مردم هم بیشتر با اتفاقات این حوزه آشنا می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سیدجواد رفائی، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی، عصر روز گذشته، 17 مردادماه همزمان با روز خبرنگار در تحریریه ایکنای خراسان رضوی حضور یافت.
در این بازدید، ابراهیم زره‌ساز، معاون هنری حوزه هنری خراسان رضوی و امیر بشیری، مسئول واحد هنرهای نمایش حوزه هنری خراسان رضوی حضور داشتند.
رفائی در این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا تصریح کرد: مطبوعات و خبرگزاری‌ها باید در بحث مطالبه‌گری بیشتر قدم بردارند چراکه باعث می‌شود مسئولان پویایی بیشتری داشته باشند.
وی ادامه داد: با توجه به گسترش شبکه‌های اجتماعی که جای خبر رساندن صرف را گرفته‌اند، باید خبرگزاری‌ها و مطبوعات به دنبال جریان عمیق خبری بروند.
جریان‌سازی فرهنگی  توسط رسانه‌ها
جریان‌سازی فرهنگی توسط رسانه‌ها
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی اظهار کرد: حوزه هنری معتقد است اگر رسانه‌ها به جریان‌سازی کارهای فرهنگی کمک نکنند، مردم با فعالیت‌های هنری آشنا نمی‌شوند لذا هرچه ارتباط رسانه با مجموعه‌های فرهنگی ـ هنری بیشتر باشد، مردم هم با اتفاقات این حوزه بیشتر آشنا می‌شوند.
وی با اشاره به تألیف اولین کتاب سینمای دینی تا پایان سال، عنوان کرد: بحث سینمای دینی، بحثی است که این روزها مورد توجه است؛ در این کتاب هم در زمینه سینمای دینی مطالبی بیان شده و هم نظر مخالفان و موافقان در رابطه با این مسئله آمده است.
جریان‌سازی فرهنگی  توسط رسانه‌ها
سینمای طراز اول جمهوری اسلامی
رفائی با بیان اینکه سینما یکی از مذاهب تمدن است، افزود: ما می‌خواهیم ملاک‌های سینمای طراز جمهوری اسلامی را در ساخت فیلم و محل فیلم مشخص کنیم، سینمایی که مناسب با ارزش‌های جمهوری اسلامی باشد.
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی با اشاره به اینکه شما می‌توانید رابط بین ما و مردم باشید، مخصوصا مردم مذهبی و روشنفکر، یادآور شد: ما باید بررسی کنیم تا ببینیم چگونه می‌توان دین و روشنفکری را کنار هم قرار داد.
captcha