کد خبر: 3522058
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۴

وحدت حول محور ولایت؛ عامل اصلی حفظ نظام

گروه سیاسی: خطیب جمعه موقت کاشمر داشتن روحیه مقاومت و وحدت حول محور ولایت، عشق به امام، دین و نظام را عامل حفظ نظام و انقلاب اسلامی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی احدی، خطیب جمعه موقت کاشمر، در خطبه‌های عبادی ـ سیاسی این هفته 22 مردادماه شهر کاشمر با اشاره به اینکه پیوند بین مردم و رهبری در طول تاریخ، انقلاب و برگزاری مناسبت‌های مختلف برکات زیادی برای ملت ایران به همراه داشته است، افزود: متأسفانه هرکجا ضربه خوردیم، حاصل تفرقه و جدایی از مسئله ولایت بوده است.
وی با اعلام اینکه در هشت سال دفاع مقدس همه دنیا علیه ما جنگ کردند اما حتی نتوانستند یک وجب از خاک ایران اسلامی را بگیرند، بیان کرد: هرچند در این سال‌ها خسارت‌های زیادی دیدیم اما برکات زیادی نصیب جامعه اسلامی در سطح دنیا شد.
احدی با اشاره به اینکه این برکات قابل‌ شمارش نیست، گفت: برخورداری از روحیه مقاومت و وحدت حول محور ولایت، عشق به امام، دین و نظام در میان جامعه و حتی کسانی که اسیر شدند، عواملی است که آن‌ها را حفظ کرده است.
وی با بیان اینکه پیوند بین مردم، رزمندگان، مقام ولایت و امام بود که این‌گونه برای ملت عزت آفریده است، افزود: امام راحل، همانگونه که خود عشق به حضرت زهرا(س) داشتند، این عشق را به جامعه و رزمندگان کشور منتقل کردند.
احدی با تأکید بر اینکه از تفرقه باید جدا شد، عنوان کرد: همه برکات در سایه وحدت، حول محور ولایت، نصیب انسان می‌شود به‌طوری‌که یک قطره از این اتحاد ولایی در لبنان موجب شد، در جنگ 33 روزه هرچه صهیونیست‌ها تلاش کردند، مقاومت را بشکنند، نتوانستند موفق شوند.
وی از سید حسن نصرالله به‌عنوان آبروی، شیعه، مقاومت و اسلام نام برد و افزود: تمام این موفقیت‌ها به خاطر وحدت و اطاعت از ولایت بود.
خطیب جمعه موقت کاشمر با بیان اینکه تمام حواس مسئولان باید به حساسیت‌های رهبری باشد، تصریح کرد: از جمله تذکرات مهم رهبر انقلاب به مسئله فساد در کشور، حقوق‌های کلان، برداشت‌های غلط و سوء استفاده از قوانین و بیت‌المال است؛ باید در عمل وارد شد و جلوی فساد را به معنای واقعی بگیریم.
احدی با بیان اینکه خواسته مردم و رهبری برخورد جدی با فساد است، افزود: در شرایطی که مردم برای یک وام چندمیلیونی معطل هستند و زوج‌های جوان برای گرفتن وام ازدواج دردسرهای بسیار دارند، قابل تحمل نیست، شاهد این فسادها در کشور باشیم.
وی، به سالگرد کودتای ننگین 28 مرداد اشاره کرد و گفت: اگر رهبران آن موقع ضربه خوردند و رهبران نهضت ملی صنعت نفت به اهداف خود نرسیدند، به جهت ایجاد اختلاف بین مردم و رهبری نهضت آن زمان بود.
احدی با اعلام اینکه اگر بعد از چندین سال به برکت انقلاب اسلامی مسیر عوض شد، همه در سایه وحدت حول محور ولایت بود، تصریح کرد: بحمدالله در همه زمینه‌ها از نیروهایی بسیار قوی و نیرومند در سطوح مختلف برخورداریم.
وی وجود رهبری بسیار فرزانه و آگاه که تمام عمر خود را در مسیر دین و انقلاب گذرانده‌اند و برخورداری از یک دستگاه امنیتی، اطلاعاتی در کشور را از جمله برکات نظام دانست و گفت: هیچ‌کس فکر نمی‌کرد از درون یک نظام نوپا کسانی رشد کنند که در کنار دستگاه‌های امنیتی چند صد ساله رقابت کنند و حتی آن‌ها را دور بزنند.
وی به سخن امام راحل که فرمودند: «نیروهای اطلاعات سربازان گمنام امام زمان(عج) هستند» و تعبیر مقام معظم رهبری که فرمودند: «سربازان گمنام سنگری بسیار مهم و حساس و چشم بینای نظام انقلاب اسلامی هستند» اشاره کرد و افزود: امید است قدر این نعمتی که خداوند به ما داده را بدانیم.

captcha