کد خبر: 3524543
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
عباسی خبر داد:

استقبال 3 هزار نفری دانشجویان از جشنواره قرآنی کلمه طیبه

گروه دانشگاه: دبیر جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران (کلمه طیبه)، با اشاره به شرکت حدود سه هزار نفر در این جشنواره تاکنون، از بی توجهی نهادهای فرهنگی به این جشنواره انتقاد کرد.

مهدی عباسی، دبیر جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران (کلمه طیبه)، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به شرکت حدود سه هزار نفر در این جشنواره تاکنون، از بی‌توجهی نهادهای فرهنگی به جشنواره مطالعات قرآنی انتقاد کرد.

وی با بیان اینکه در پی استقبال دانشجویان از بخش‌های مختلف، مهلت ارسال آثار به جشنواره «کلمه طیبه» تا پایان شهریورماه تمدید شده است، پیش‌بینی کرد، تا پایان شهریورماه نزدیک به ده هزار نفر در جشنواره شرکت کنند.

عباسی بیشترین استقبال از جشنواره را در بخش‌های مسابقه پیامکی و اینترنتی عنوان کرد و گفت: در بخش مقاله‌نویسی نیز تاکنون 50 مقاله به دبیرخانه رسیده است.

وی رشد کمی و کیفی استقبال دانشجویان و سایر اقشار از این جشنواره را در گرو تامین منابع مالی مورد نیاز دانست که نیازمند حمایت جدی‌تر سازمان‌ها و نهادهای مرتبط ضروری به نظر می‌رسد.

عباسی ضمن انتقاد از بی‌توجهی سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی نسبت به موضوع مهم و بنیادی این جشنواره، یعنی خانواده قرآنی، خواستار توجه بیشتر دستگاه‌های ذی‌ربط نسبت به این جشنواره شد.

پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران، با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و با موضوع خانواده قرآنی از اردیبهشت‌ماه اعلام فراخوان کرده است و آیین اختتامیه آن آبان‌ماه برگزار می‌شود.

علاقمندان برای شرکت در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اینترنتی جشواره مطالعات قرآنی دانشجویان به نشانی www.quran-std.ir مراجعه و یا با شماره‌ تلفن‌های: 66490329 و 66490330 تماس حاصل کنند.

انتقاد از بی‌توجهی نهادهای فرهنگی به جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان

captcha