کد خبر: 3532209
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸

اختتامیه مرحله استانی مسابقات قرآن قوه قضائیه

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم اختتامیه مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان قوه قضائیه در دادگستری کل خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خراسان رضوی، مراسم اختتامیه مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان قوه قضاییه و بازنشستگان و همسران، فرزندان و نوادگان و سربازان وظیفه، شب گذشته، اول مهرماه با حضور رئیس کل دادگستری استان در سالن اجتماعات دادگستری مشهد برگزار شد. 
این مراسم در ابتدا با تلاوت احمد حسینی نفر برتر رشته قرائت تحقیق بزرگسالان آغاز شد و در ادامه صلوات خاصه حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) و کلیپی از شهدای مناء و تلاوت محسن حاجی حسنی کارگر برای حاضرین در سالن پخش شد.
اختتامیه مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم قوه قضائیه در مشهدمقدس
برهمین اساس، این مسابقات در رشته‌های حفظ 30، 20، 15، 10 و 5 جزء، قرائت، ترتیل، درک مفاهیم، تفسیر و حفظ موضوعی با شرکت بیش از 900 نفر برگزار شد که نفرات برتر هر رشته‌ معرفی شدند.
در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین علی اسماعیلی، معاون فرهنگی دادگستری استان خراسان رضوی و دبیر برگزاری این مسابقات ضمن ارائه گزارش مختصری درخصوص روند اجرای آن ابراز کرد: امسال رویکرد ریاست دادگستری و معاونان آن، تأکید بر بحث آموزش است.
اختتامیه مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم قوه قضائیه در مشهدمقدس
معاون فرهنگی دادگستری کل استان خراسان رضوی گفت: بیش از 900 نفر از متسابقان در مرحله استانی شرکت کردند و از بین 500 نفر شرکت کننده در رشته درک مفاهیم، 150 نفر برگزیده شدند.
وی با بیان اینکه برای اولین بار آزمون رشته درک مفاهیم از طریق آنلاین برگزار شد و صرفه‌جویی خوبی بابت هزینه‌های جانبی و اجرایی صورت گرفت، گفت: نفراتی که در آزمون، نمرات بالای 60 درصد کسب کردند به مرحله استانی دعوت شدند و این امر سبب شد تا این مسابقات در حد استاندارد برگزار شود.
اختتامیه مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم قوه قضائیه در مشهدمقدس
اسماعیلی با اشاره به استفاده از داوران برجسته نظیر استاد سید محمدجواد علمی و وحید مجتهدزاده در این دوره از مسابقات، تصریح کرد: مسابقات در سطح بالایی برگزار شد و نفرات اول و دوم آن به مرحله منطقه‌ای که در استان گیلان برگزار می‌شود، دعوت خواهند شد.
اختتامیه مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم قوه قضائیه در مشهدمقدس
در ادامه این مراسم گروه سرود دانش‌آموزی بعث النبی(ع) سرودی را به مناسبت ایام ولایت به سرپرستی مصطفی قاری برگزار کرد و سپس ابوالفضل زاهد مقدم نخبه 10 ساله قرآنی مشهد آیات 9 از سوره اسراء را تلاوت کرد که مورد استقبال حضار قرار گرفت.
حسن ختام این مراسم برگزاری نمایش مذهبی ولایی و قرعه کشی کمک هزینه سفر به کربلاء بود که به 4 نفر اهدا شد و در پایان نفرات برتر هر رشته معرفی شدند.
captcha