کد خبر: 3541094
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰
واحدی عنوان کرد:

راه‌اندازی رادیو و شبکه ملی زیارت

گروه اجتماعی: معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استاندار خراسان رضوی از راه‌اندازی رادیو زیارت به صورت تصویری و ماهواره‌ای خبر داد و گفت: همچنین اقدامات مربوط به راه‌اندازی شبکه ملی زیارت نیز در دستور کار قرار گرفته و پیگیری‌های آن در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از خراسان رضوی، محمدحسن واحدی، معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استاندار خراسان رضوی، امروز پنجم، آبان‌ماه در نشست خبری با اشاره به اقدامات کارگروه ملی زیارت، عنوان کرد: ایجاد دبیرخانه ملی زیارت، ابلاغ راه‌اندازی رادیو زیارت، ایجاد فراکسیون فرهنگی زیارت با هدف هم‌افزایی، همدلی و همگرایی در مقوله زیارت که خود حرکتی نرم است، از جمله اقدامات ملی در بحث زیارت است.
وی تصریح کرد: کارگروه ملی زیارت در سال 93 به تصویب هیأت دولت رسید و علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی به عنوان مدیر آن انتخاب شد که در راستای عملیاتی شدن برنامه پنجم توسعه، دبیرخانه کارگروه ملی زیارت که استانداران فارس، قم و خراسان رضوی از جمله اعضای آن هستند، در خراسان رضوی ایجاد شد.
راه‌اندازی شبکه ملی و رادیو زیارت
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استاندار خراسان رضوی، افزود: راه‌اندازی رادیو زیارت از سوی رئیس صدا و سیما ابلاغ شد که زیرساخت‌های آن نیز در حال آماده‌سازی است که خود رایو زیارت، رادیویی ماهواره‌ای و تصویری است تا همه جهان به آن دسترسی داشته باشند.
واحدی با بیان اینکه محل تهیه برنامه‌های رادیو زیارت، خراسان رضوی است، تصریح کرد: زیارت، حرکتی نرم است که می‌تواند نقش مؤثری در عملی شدن منویات رهبر معظم انقلاب به‌ ویژه در موضوع مهندسی فرهنگی داشته باشد.
واحدی با بیان اینکه اقدامات مربوط به راه‌اندازی شبکه ملی زیارت در دستور کار قرار گرفته و در حال پیگیری است، افزود: در حال حاضر صداوسیمای خراسان رضوی از نظر پدافند غیرعامل جایگاه مناسبی ندارد که در همین راستا و با راه‌اندازی شبکه ملی زیارت با مشارکت آستان قدس رضوی و شهرداری در تلاش برای جابجایی به مکان بهتر آن هستیم.
راهپیمایی اربعین، همایشی جهانی است
وی در بخش دیگر سخنانش، با بیان اینکه راهپیمایی اربعین، همایشی جهانی و مردمی است، اظهار کرد: برای راهپیمایی اربعین، ردیف بودجه دولتی تعریف نشده است، بلکه دولت فقط حمایت‌کننده و پشتیبان است تا مردم بدون دغدغه به زیارت سیدالشهداء(ع) مشرف شوند.
معاون استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ثبت‌نام زائران اربعین به صورت اینترنتی انجام می‌شود، اعلام کرد: تاکنون حدود 27 هزار نفر از خراسان رضوی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند و ثبت‌نام همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون نسبت به سال گذشته رشدی در آمار ثبت‌نامی‌های اربعین مشاهده نشده است، گفت: احتمال می‌دهیم یکی از دلایل این موضوع بسته‌شدن مرز مهران برای مردم خراسان رضوی باشد که شاید از طریق استان‌های دیگر قصد عزیمت به عراق را داشته باشند، البته ممکن است زائران از این به بعد اقدام به ثبت‌نام کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۵
0
0
با راه اندازی رادیو و شبکه ملی زیارت موجب هم‌افزایی، همدلی و همگرایی در مقوله زیارت می‌شود و کاری ارزشمند است
captcha