کد خبر: 3541289
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۴
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد:

آستان قدس باید ادامه‌دهنده راه شهدا باشد

گروه فرهنگی: بختیاری با اظهار این مطلب که هرجا فرهنگ ایثار وجود داشته باشد، بیمه کننده است،افزود: این یادواره تنها نمی‌تواند موثر در فرهنگ ایثار باشد بلکه، آستان قدس رضوی باید ادامه‌دهنده راه شهدا باشد و این یعنی همان فرهنگ امام زمان(عج) و فرهنگ رضوی؛ ما با این فرهنگ به زائران خدمت می‌کنیم ودست زائران را می‌بوسیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مرتضی بختیاری، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، شب گذشته، ششم آبان‌ماه در مراسم یادواره شهدای آستان قدس رضوی که در تالار قدس حرم رضوی برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام سجاد(ع) و‌ تشکر از برگزارکنندگان این یادواره، در رابطه با جایگاه شهدا و خانواده‌های آنان، بیان کرد: خداوند به خانواده شهدا می‌فرماید من جانشین شهید شما هستم و اهل بیت(ع) در مناجات‌های شبانه‌شان از خدا می‌خواستند که کشته‌شدن در راه او را روزی‌شان کند؛ این عظمت شهداست که در درگاه الهی مقرب هستند.
بختیاری خطاب به خانواده‌های شهدا با بیان اینکه امیدواریم با دعای خیر شما بتوانیم سلاح شهیدتان را برداریم، ابراز کرد: سلاح امروز ما خدمت به زائران علی بن موسی‌الرضا(ع)، خدمت به مردم و گره‌گشایی از کار آنان است؛ این همان چیزی است که شهدا از اما انتظار دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان خاطراتی از شهدا پرداخت و ادامه داد: وقتی از منطقه به تهران بازگشتم، پیکر دو برادر شهید که یکی در لبنان و دیگری در شلمچه به شهادت رسیده بودند را آورده بودند؛ وقتی پیکرها به امامزاده رسید، مادر این دو برادر با روحیه‌ای بسیار قوی خدا را مورد خطاب قرار داد و گفت وقتی فرزند دومم را آبستن بودم، شوهرم را از دست دادم، با کار در خانه مردم دو فرزندم را بزرگ کردم؛ علی‌القاعده باید این دو فرزند عصای دست من بودند اما چون اسلام و ولی امر انتظار داشتند، آنان را قربانی کردم.
ادامه‌دادن راه شهدا، خدمت به زائران است
بختیاری در همین موضوع ادامه داد: وقتی به منزل یکی از شهدا رفتیم، دختر چهارساله شهید روی پای یکی از روحانیانی که همراهمان بود نشست و پرسید: آقا! آقا کی میاد؟ از او پرسید آقا کیه؟ آن دختر پاسخ داد: امام زمان؛ وقتی از او پرسیده شد با امام زمان چه کاری داری؟ پاسخ داد به من گفته‌اند اگر امام زمان بیاید بابات هم با امام زمان میاد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اظهار این مطلب که هرجا فرهنگ ایثار باشد بیمه کننده است، افزود: دست همه کسانی که این یادواره را به دستور تولیت آستان قدس رضوی، آیت‌الله رئیسی برگزار کردند، می‌بوسم و به شما درود می‌فرستم اما این یادواره تنها نمی‌تواند موثر در فرهنگ ایثار باشد بلکه، آستان قدس رضوی باید ادامه‌دهنده راه شهدا باشد و این یعنی همان فرهنگ امام زمان(عج) و فرهنگ رضوی؛ ما با این فرهنگ به زائران خدمت می‌کنیم ودست زائران را می‌بوسیم.
وی در پایان ابراز کرد: ما به منزل شهیدی رفتیم که همسر او، دخترش را با زحمت بزرگ کرده بود و به مقطع دکترا رسیده بود؛ ما به این خانواده‌ها آفرین می‌گوییم؛ این دستور تولیت آستان قدس رضوی است که در کنار شما خانواده شهدا باشیم و راه شهیدتان را با قوت ادامه دهیم.
captcha