کد خبر: 3543115
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰

آل‌سعود با اینکه قرآن می‌خوانند، اما علیه قرآن هستند/ طهارت روح و باطن، ثمره انس با قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام‌جمعه موقت تهران گفت: آل سعود و جریان‌های تکفیری با اینکه قرآن می‌خوانند، اما در واقع علیه و دشمن قرآن هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، آیت‌الله امامی کاشانی، امام‌جمعه موقت تهران، صبح امروز پنجشنبه 13 آبان در مراسم افتتاحیه هفتمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه سراسر کشور که در مشهد اردهال کاشان برگزار شد، با اشاره به 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، اظهارکرد: آل سعود پس از انقلاب اسلامی تلاش زیادی کرد تا به طرق مختلف در زمینه مهدویت شبهاتی ایجاد کند، به طور مثال این‌گونه شبهه کردند که در حدیث شیعه آمده که حضرت مهدی(عج) با کتاب جدیدی ظهور می‌کند.
وی افزود: آل سعود دشمن اسلام است و درک و شناخت مناسب و درستی از مکتب ما ندارند، شیعه همواره با تکیه بر روایات در مسیر قرآن بوده است.
آیت‌الله امامی کاشانی بیان کرد: آل سعود و جریان‌های تکفیری با اینکه قرآن می‌خوانند، اما در واقع علیه و دشمن  قرآن هستند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: بی‌تردید اگر معارف و آموزه‎های قرآن کریم به درستی و به خوبی بیان شود، راه برای  رژیم آل سعود که می‌خواهد از راه قرآن دست به جنایت‌هایی بزند، بسته خواهد شد.  
آیت‌الله امامی کاشانی در ادامه گفت: کسانی که در راه قرآن قدم بر می‌دارند، باید مراقب باشد تا به دام شیطان گرفتار نشوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت انس با قرآن، افزود: انس با قرآن و معارف آن سبب طهارت روح، باطن و جسم انسان می‌شود.
براساس این گزارش، هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه کشور از امروز 13آبان تا ۱۵ آبان‌ماه و با رقابت ۸۰ نفر در حرم مطهر حضرت علی ابن امام محمد باقر(ع) مشهد اردهال کاشان برگزار می‌شود.

captcha