به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، شب اول ماه ربیعالاول مصادف با 10 آذرماه، ساعت 19 از منزل خارج میشوم تا به یادواره شهدای هشت سال دفاع مقدس با نام یادواره شهدای کربلای پنج «علمداران نور» بروم.

ضبط ماشین را روشن میکنم، در حال حرکت هستم که حسام الدین سراج، تصنیف لاله پرپر را میخواند: «بیا ای دل از اینجا پر بگیریم/ ره کاشانه دیگر بگیریم/ بیا گمگشته دیرین خود را / سراغ از لاله پرپر بگیریم/ زمین گویی غمی بنهفته داره/ سخنها در دهان ناگفته داره/ ز هر چشمش هزاران چشمه جوشه/ که در دل صد شهید خفته داره».

بعد از مدتی به محل برگزاری مراسم یادواره شهدا در تالار کاشفی سبزوار میرسم، از ابتدای ورود به سالن، با نصب عکس شهدا و ماکت برخی مناطق جنگی حال و هوای جبهه به انسان دست میدهد و انسان را به فضای جبهه و جنگ میبرد. به یاد شهدایی میافتید که تمام سرمایه خودشان یعنی جانشان را تقدیم پایداری، امنیت انقلاب، آسایش مردم کردند.

در ابتدای مراسم، بعد از پخش کلیپی از دوران دفاع مقدس و اجرای ورزش زورخانهای، اکبر هدایتی، از همرزمان شهید فرومندی و شهید محمد فاضل با حضور در جایگاه به معرفی بخشی از سوابق خودش در سپاه و خاطرات دوران دفاع مقدس در کنار شهیدان فرومندی و فاضل پرداخت.

وی با ابراز اینکه شهید فرومندی از افردای بودند که در لباس بسیجی به شهادت رسید، اظهار کرد: آن شهید بزرگوار از کسانی بود که همیشه تلاش میکرد، اموال بیتالمال به درستی مورد استفاده قرار بگیرد و اسراف نشود.

هدایتی در بخشی دیگر از سخنان خود ضمن تسلیت درگذشت شرافت دوردینیا، همسر شهید محمد فرومندی، قائم مقام لشکر پنج نصر خراسان در دوران دفاع مقدس، در ادامه از خاطراتی که با این شهیدان در دوران دفاع مقدس داشتند، بیان کرد.

علیاکبر ملکی