حجتالاسلام غلامرضا محمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اقدامات فرهنگی و قرآنی این اداره، گفت: اقدامات اداره اوقاف در حوزه فرهنگی در چند بخش تقسیم میشود که شامل فعالیتهای دینی و قرآنی، خانوادگی، حمایتی، سلامت و... است. در حوزه قرآنی قریب به 108 مرکز فرهنگی در حوزه استحفاظی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران وجود دارد که مدیریت این مراکز و برنامههای آنها را بر عهده داریم.
وی ادامه داد: با توجه به این مراکز و حضور خانوادهها برای اولینبار، مهدهای قرآنی نیز در کنار مراکز فرهنگی راهاندازی شد تا پدران و مادران دغدغه کمتری برای حضور در این مراکز داشته باشند و به راحتی از خدمات فرهنگی و قرآنی بقاع متبرکه استفاده کنند.
رشد 10 درصدی مراکز قرآنی بقاع متبرکهحجتالاسلام محمدزاده با بیان اینکه در حوزه مراکز قرآنی بقاع متبرکه نسبت به سال گذشته 10 درصد رشد داشتهایم، اظهار کرد: با استفاده از فرهنگ وقف میتوان تمایلات مردم را به سمت مباحث معنوی جهت داد، که این امر نیازمند فرهنگسازی و تبلیغ مناسب است.
وی با بیان اینکه مسائل فرهنگی در بقاع متبرکه با رویکرد تمدنسازی نوین اسلامی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب انجام میشود، افرود: مقام معظم رهبری برای مقابله با ولنگاری فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی تاکیدات بسیاری دارند و اداره اوقاف باتوجه به تاکیدات ایشان برای در حفظ سلامت فضای جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعیی اقدامات گستردهای را انجام داده است.
رئیس اداره اوقاف استان تهران با تاکید بر اینکه رویکرد مسائل فرهنگی در سازمان اوقاف باید به سمت کاهش آسیبهای اجتماعی باشد، تصریح کرد: با توجه به سهم وقف در حوزه فرهنگی که بخشی از آن کاهش آسیبهای جامعه است، اگر بتوانیم کارکرد وقف و بهرهوری آن را در جامعه افزایش دهیم، میتوانیم دامنه وسیعی از آسیبهای اجتماعی را کاهش دهیم.