کد خبر: 3557263
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۲

قرآن موضوع ثابت جشنواره فرهنگی آموزش و پرورش است

گروه فرهنگی: رئیس اداره فرهنگ آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: قرآن همیشه یکی از ارکان ثابت و موضوع جشنواره فرهنگی آموزش و پرورش است به ویژه در بخش هنرهای سنتی و تجسمی که هنر دینی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

فرهاد قاسم‌پور، رئیس اداره فرهنگ آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی از تشکیل کار گروه تخصصی هنری خبر داد و افزود: برخی از افرادی که در حوزه فعالیت فرهنگی در آموزش و پرورش صاحب نظر هستند را دعوت کردیم و آمدیم رشته‌های مختلف هنری در جشنواره را آسیب‌شناسی کردیم.
وی با اشاره به اینکه در آن آسیب‌شناسی‌ها به این نتیجه رسیدیم که گرایش تئاتر در مدارس دارد کم می‌شود، افزود : علت‌ها را که بررسی کردیم به این نتیجه رسیدیم که تئاتر رشته گرانی است اگر تئاتر صحنه‌ای یا عروسکی بخواهد در مدرسه اجرا شود هزینه بسیاری می‌برد که مدارس توانش را ندارند.
اجرای تئاتر خیابانی در مدارس
قاسم‌پور ادامه داد: با بررسی‌هایی که انجام دادیم تا چگونه می‌توان نمایش را در مدارس گسترش دهیم یکی از دوستان پیشنهاد تئاتر خیابانی را دارد.
رئیس اداره فرهنگ آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: نمایش یا تئاتر خیابانی در دنیا به تئاتر فقیر و بی‌چیز مشهور است و چند نفر دور هم در پارک جمع می‌شوند و بدون هیچ صحنه‌ای با حداقل امکانات نمایش را اجرا می‌کنند.
وی با بیان این که ما چگونه می‌توانیم این نمایش را به مدرسه ببریم سوالی بود که درگیرش بودیم و ادامه داد: آمدیم برای آن یک قالب طراحی کردیم اینکه از هر کلاس چهار نفر می‌توانند وارد این گروه شوند، این نمایش کجا اجرا شود؟ در حیاط مدارس و موقع زنگ تفریح، زمانش چقدر باشد؟ حداکثر 10 تا 12 دقیقه، این قوانین را گذاشتیم و بعد از هر کلاس خواستیم گروهی برای اجرای نمایش تشکیل دهند.
جشنواره نمایش زنگ تفریح 
قاسم‌پور اظهار کرد: همه این‌ها با همدیگر جشنواره نمایش زنگ تفریح را شکل دادند که پایه اصلی آن نمایش خیابانی است. هدف اصلی ما از این نمایش، برگشت مجدد هنر نمایش به مدارس بود که خوشبختانه طی یک و دو سال گذشته در این زمینه خوب پیش رفتیم.
اضافه شدن بخش هم‌نوازی به جشنواره 
رئیس اداره فرهنگ آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش سال گذشته رشته‌هایی را به جشنواره فرهنگی دانش‌آموزان اضافه کرد که از آن استقبال خوبی شد، تصریح کرد: بخش هم‌نوازی یکی از بخش‌هایی است که به این جشنواره اضافه شد و چند نفر تک نواز کنار هم جمع می‌شوند و یک ملودی می‌سازند.
قاسم‌پور ادامه داد: دامنه موضوعی جشنواره فرهگی و هنری گسترده است هر ساله دو و سه موضوع اصلی داریم که ثابت و پای اصلی موضوعات ما هستند که از جمله می‌توان به شعار سال رهبری و قرآن و نماز نام برد.
قرآن موضوع ثابت جشنواره فرهنگی آموزش و پرورش
وی تصریح کرد: قرآن همیشه یکی از ارکان ثابت و موضوع جشنواره فرهنگی آموزش و پرورش است به ویژه در بخش هنرهای سنتی و تجسمی که هنر دینی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
قاسم‌پور ادامه داد: همه ساله در جشنواره فرهنگی آموزش و پرورش خراسان موضوع سبک زندگی رضوی را داریم که استقبال قابل توجهی هم از جشنواره با این موضوعات شده است.
captcha