کد خبر: 3564352
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۳
توسط معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی:

دانشجویان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به حرم مطهر رضوی مشرف شدند

گروه معارف: معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی از تشرف 110 تن از دانشجویان ممتاز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به حرم مطهر رضوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، مصطفی خاکسار قهرودی، معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی، اظهار کرد: 50 دانشجوی خواهر و 60 دانشجوی برادر که عموما از برگزیدگان و ممتازان علمی، فرهنگی و مذهبی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار هستند، با همکاری معاونت امداد مستضعفان برای 3 روز به حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا(ع) مشرف شدند.
وی با بیان اینکه این دانشجویان از مذاهب اهل سنت و تشیع هستند، تصریح کرد: با همکاری دفتر فرهنگی و نمایندگی ولی فقیه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ویژه برنامه‌های فرهنگی و کارگاه‌هایی از قبیل جریان­شناسی سیاسی، جریان شناسی مذهبی با موضوع وهابیت، داعش، شیعه انگلیسی و سنی آمریکا، جایگاه حجاب و مقوله مهدویت پیش­بینی شده است.
خاکسار گفت: این گروه پس از توفیق زیارت و کسب فیوضات معنوی، از ویژه برنامه‌هایی که در حرم مطهر رضوی به همت معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی برای آنان تدارک دیده شده است، بهره‌مند می‌شوند. این گروه از رائران علاوه بر سه وعده پذیرایی شامل صبحانه، ناهار و شام، یک وعده غذای متبرک میهمان میهمانسرای حضرت رضا(ع) خواهند بود.
لازم به ذکر است، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار که در بندر راهبردی و بازرگانی چابهار قرار دارد، یکی از دانشگاه‌های تخصصی و قطب آموزش و پژوهش صنعت دریانوردی و علوم دریایی ایران است.
captcha