کد خبر: 3568612
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳

کاشمر؛ میزبان سی و پنجمین مسابقات قرآن دانش‌آموزی خراسان رضوی

گروه شهرستان‌ها: معاون پرورشی اداره آموزش‌ و پرورش کاشمر گفت: کاشمر در فروردین‌ماه سال آینده میزبان سی و پنجمین مسابقات قرآن، عترت و نماز خراسان رضوی می‌شود.

علی شهابیان، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش کاشمر، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از برگزاری  مرحله مقدماتی سی و پنجمین مسابقات قرآن، عترت و نماز استان خراسان رضوی در گروه‌های سه‌گانه در فروردین‌ماه سال آینده در شهرستان کاشمر خبر داد.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادها مسابقات را به بهترین نحو برگزار کنیم، عنوان کرد: کاشمر از 24 فروردین‌ماه سال آینده میزبان مسابقات قرآن دانش‌آموزی گروه دو خواهد بود.
وی بیان کرد: در این دوره از مسابقات، هزار دانش‌آموز دختر و پسر در دو هفته پشت سر هم و در روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه به رقابت خواهند پرداخت.
شهابیان در ادامه با بیان اینکه ستاد نماز جمعه در هر آموزشگاه فعال شده که بر اساس آن، مدارس ابتدایی پایه‌های ششم، متوسطه اول و دوم به‌طور منظم و سازمان‌دهی شده در نماز جمعه شرکت می‌کنند، از اجرای طرح 100 ثانیه در مدارس خبر داد و عنوان کرد: بر اساس این طرح در بین دونماز دانش‌آموز و یا امام جماعت طی 100 ثانیه نکات شرعی و اسلامی را بیان می‌کنند.
وی با اعلام اینکه در هر هفته گفتمان‌های عبادی، اعتقادی و دینی در مدارس با حضور برخی از روحانیون برگزار می‌شود، بیان کرد: طرح پیوند مسجد و مدرسه یکی دیگر از طرح‌های در حال انجام است که بر اساس آن مساجد شهر مشخص شده و با دانش‌آموزان مدارسی که در اطراف این مساجد هستند، ارتباط برقرار می‌کنند.
معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش کاشمر با تأکید بر اینکه حضور دانش‌آموزان در نماز مدارس باید با تمایل خودشان باشد نه با اجبار، افزود: در مدارسی که با کمبود روحانی مواجه هستند از همکاران فرهنگی استفاده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در جهت گسترش فرهنگ قرآن، به‌طور منظم، شورای قرآن در مدارس و آموزش و پرورش تشکیل می‌شود، اظهار کرد: اکنون بیش از 15 دانش‌آموز شهرستان کاشمر در سایت ایران‌پرورشی عضو شده و در مسابقات آموزشگاه‌ها شرکت کرده‌اند.
captcha