کد خبر: 3603166
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷
در بازدید گروه تواشیح میعاد از ایکنای قم؛

از دست‌بوسی عاشقان اهل‌بیت(ع) در سنگال تا بی‌مهری مسئولان فرهنگی در ایران

گروه فعالیت‌های قرآنی: گروه تواشیح بین‌المللی میعاد یکی از چندین گروه برتر کشور است که دو رتبه کشوری، سوم و اول را در سال‌های مختلف دارد؛ این گروه چهارم خردادماه و در آستانه ماه مبارک میهمان ایکنا بودند و از هر دری سخنی داشتند؛ از دست‌بوسی مردم سنگال تا بی‌مهری مدیران فرهنگی کشور.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، گروه تواشیح میعاد وقتی دهه 80، سال های ابتدایی طلوع خود را سپری می کرد در سومین سال از این دهه با همت جوانانی پرانگیزه و با نشاط متولد شد؛ این گروه امروز شش عضو دارد و یک عالمه افتخار؛ از اجرا در محضر مقام معظم رهبری و سفر به کشورهای مختلف و تولید آثار مناسبتی با هزینه های شخصی گرفته تا افتخار اجرا در حرم کریمه اهل بیت و مسجد مقدس جمکران.
این گروه اما برگ زرین دیگری را هم به تاریخ خود افزوده است و آن این که با گذشت چندسال از کسب رتبه اول در مسابقات کشوری تواشیح هنوز با قوت و قدرت به کار خود ادامه می دهد در حالی که بسیاری از گروه های تواشیح به علت زحمات فراوان در حفظ گروه بعد از کسب رتبه از جرگه فعالیت خارج می شوند و انگار نه انگار که سالیانی زیست داشته اند؛ میعاد همان طور که با طلوع خود در کشور موج آفرینی کرد امروز هم با بقای خود در حال آفرینش موجی جدید در عرصه همخوانی و تواشیح کشور است.
اما این گروه که سه تن از آنان یعنی محمدمهدی نجفی، رسول مهدوی و علی صافی میهمان ایکنا بودند دردهایی در دل دارند و ما را شنوای این دردها دیدند؛ دردهایی از جنس فرهنگ و مشکلات فرهنگی. 
محمدمهدی نجفی می گوید: ما از مسئولان فرهنگی به خصوص وزارت ارشاد پولی نخواسته‌ایم و خود را هم زیر دین کسی نبرده‌ایم ولی حداقل کاری که می‌توانند برای ما بکنند هویت‌بخشی به گروه‌های تواشیح با اعطای مجوز فعالیت است.
او از بی مهری مسئولان گلایه دارد و ادامه می دهد: ما کارهایی می توانیم در جهت تامین برخی هزینه های مالی گروه انجام دهیم که در گرو داشتن مجوز فعالیت از سوی نهادی مانند ارشاد است اما گوش شنوایی در کار نیست و این در حالی است که گروه ما وقتی در کشور سنگال که اکثریت آنان مسلمانان سنی هستند اجرا داشتیم مردم به خاطر عشق و علاقه به اهل بیت(ع) مدت ها در صف می ایستادند تا خوش و بشی بکنند تا تشویقی برای ادامه راهمان باشد.
مهدوی هم می گوید: در افتخار گروه همین بس که مردم کارهای ما را بشنوند و می شنوند و تشویق می کنند؛ همین که یک برنامه در داخل و یا خارج کشور اجرا می کنیم برای ما انگیزه مضاعفی است تا گروه را تعطیل نکنیم و حتی با گرفتن وام و تهیه استودیوی نقلی شخصی، آن را سر پا نگه داریم و برای دهه فجر و ماه رمضان و حتی انتخابات آثار دینی تولید کنیم.
از دست‌بوسی عاشقان اهل‌بیت(ع) در سنگال تا بی‌مهری مسئولان فرهنگی در ایران
او تاکید می کند: البته نهادهای فرهنگی و هنری کشور حداقل می توانند به چشم یک هنر به این مقوله نگاه کنند و حداقل حمایتی از امثال ما داشته باشند که از آن هم دریغ می شود و گاهی بی مهری از سوی نهادهای قرآنی هم وجود دارد و از جمله آن که گروه ما همچنان چشم انتظار اجرایی مستقل با نام گروه میعاد در محضر رهبری است و به علت کسب رتبه اول در سال 94 نیز در انتظار قسمت خود برای سفر حج.
و کلام آخر این بچه ها آن است که اگر نبود تحمل سختی هایی که همسران و فرزندان ما متحمل می شوند ما نمی توانستیم بیش از 12 سال به فعالیت خود ادامه دهیم.
مشروح سخنان اعضای تواشیح میعاد منتشر خواهد شد.
گزارش از علی فرج زاده  
captcha