کد خبر: 3604957
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۶
از سوی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان؛

اجرای برنامه‌های شاد در ماه مبارک رمضان پیش‌بینی شده است

گروه اجتماعی: مدیر ویژه برنامه‌های شهری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با اشاره به اهمیت و ضرورت شادی در دین اسلام، از اجرای سه برنامه شاد به مناسبت ماه مبارک رمضان در شهر اصفهان از سوی این سازمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان، سید ابراهیم حسینی، مدیر ویژه برنامه‌های شهری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با اشاره به‌ ضرورت شادی و اهمیت آن در دین اسلام اظهار کرد: با توجه به این امر، سه برنامه شاد برای ماه مبارک رمضان از سوی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان پیش‌بینی شده تا شادی را به مردم شهر هدیه دهد.
وی افزود: جشنواره کشف استعدادهای استندآپ کمدی که به‌صورت ملی از فروردین ماه شروع شد و آن را با نام پایه خنده می‌شناسیم، در ماه رمضان برگزیدگان خود را می‌شناسد. این اختتامیه در ایام میلاد امام حسن(ع)، 18 و 19 خردادماه در ورزشگاه پیروزی اصفهان برپا می‌شود.
حسینی ادامه داد: 300 نفر در اولین مرحله کارهای خود را به‌صورت کلیپ ضبط شده به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند. 70 نفر برگزیده شدند و در کتابخانه مرکزی اصفهان به رقابت پرداختند. 15 نفر برگزیده نهایی در دو روز اختتامیه در رقابت نهایی شرکت می‌کنند.
مدیر ویژه برنامه شهری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان اضافه کرد: دو نفر از نوجوانانی که در این جشنواره حضور داشتند، به‌عنوان پدیده شناخته شدند که با توجه به سن پایین توانستند اجرای خوب و قابل قبولی داشته باشند، بنابراین در اختتامیه از این دو تقدیر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: امیر کربلایی زاده داور این مسابقات نیز در شب پایانی به اجرای استندآپ کمدی می‌پردازد و در واقع سعی بر این است که علاوه بر رقابت، شب‌هایی شاد در ماه رمضان را شاهد باشیم.
 حسینی از برگزاری ویژه برنامه‌ای شاد و متنوع در باغ نور خبر داد و گفت: برنامه افطاری «به ‌صرف خنده در شب زولبیایی» نیز در تاریخ‌های 9 تا 12 خرداد و 16 تا 19 خرداد هر شب ساعت 21 اجرا خواهد شد.
وی افزود: بخش‌های مختلفی برای این برنامه در نظر گرفته ‌شده است که از آن جمله می‌توان به شعبده‌بازی، آکروبات، موسیقی سنتی، نمایش طنز و بخش ویژه کودکان اشاره کرد و در واقع، با اجرای این برنامه سبد برنامه شهر در ماه مبارک رمضان تکمیل می‌شود.
مدیر ویژه برنامه‌های شهری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان گفت: جشنواره «همبازی همشهری» در سال گذشته در باغ غدیر و جزیره بازی در دو جشنواره برنامه 15 روزه و یک‌ماهه برگزار و با استقبال بی‌نظیر همشهریان روبرو شد و امسال نیز سومین دوره این جشنواره در بوستان‌های محلی شهر برپا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره با همکاری معاونت‌های فرهنگی محلات در بوستان‌های شهر از ساعت 21 تا 23:30 اجرایی می‌شود.
 حسینی در مورد ضرورت اجرای برنامه‌های شادی آفرین در ماه میهمانی خدا گفت: رده‌بندی ایران در رتبه افسردگی بسیار حائز اهمیت است و باید درمانی برای این موضوع اندیشیده شود. نگاه دین مبین اسلام نیز بر نشاط و شادی است و تأکید شده اگر کسی لبخند بر لب ندارد، بر ایمان او شک کنید.
وی افزود: سعی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان بر این است که علاوه بر شهروندان اصفهانی، میهمانان شهر نیز خاطره‌ای شاد از فضای شاد اصفهان در خاطر داشته باشند.

captcha