کد خبر: 3605162
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۲
دل‌دادگی به امام در وصیت‌نامه شهدا/2

سر نمازهايتان امام را دعا كنيد

گروه فرهنگی: محمدعلی احمدی بربر، در سال 1312 در روستای چلمه سنگ از توابع مشهد چشم به جهان گشود، او از همان کودکی با پدرش به کشاورزی مشغول بود، وی در بخشی از وصیت‌نامه خود در خصوص امام راحل(ره) می‌فرماید:«اگر در صحراى گرم كربلا كسى به امام حسين(ع) لبيك نگفت، ما هم اكنون در فضاى خونين ايران زمين به پيام رهبر انقلابمان لبيك مى‌گوئيم و به جبهه مى‌رويم، پيام‌هاى رهبر انقلاب را فراموش نكنيد، در راه انقلاب به هر نحو كه مى‌شود، خدمت كنيد و سر نمازهايتان امام را دعا كنيد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، امام خمینی(ره) رهبر انقلاب اسلامی ایران، در همه‌ مقاطع به تبیین اصول کلی انقلاب، نظام و در دوران جنگ به تبیین مواضع جمهوری اسلامی در جنگ، بسیج جامعه به سوی جبهه‌ها و تجهیز آنان، سالم‌سازی جامعه به نفع جبهه‌های نبرد و مقابله با جنگ روانی دشمن می‌پرداختند. ایشان در سخنان‌شان مردم را به صبر بر مشکلات دفاع دعوت می‌کردند و از آنان می‌خواستند ائمه‌ی معصومین(ع) را در این خصوص الگوی عملی خودشان قرار دهند. امام خمینی(ره) همواره از رزمندگان و فرماندهان قدردانی می‌کردند و با حمایت‌های معنوی‌شان به آنان روحیه می‌دادند. 
سر نمازهايتان امام را دعا كنيد
رهبر کبیر انقلاب به لزوم اخلاص در جهاد تأکید بسیار داشتند و به فرماندهان توصیه می‌کردند اگر می‌خواهید نتیجه‌ی کارتان تا ابد باقی بماند، فقط برای خدا کار کنید. این موضوع از نظر امام بسیار مهم و حیاتی بود. ایشان تفاوت رزمندگان با نیروهای بعثی که هر دو در حال جنگ و نزاع بودند فقط نیت باطنی و عمل برای خدا می‌دانستند که در یکی وجود داشت و در دیگری نه؛ امام راحل(ره) در این‌باره می‌فرمایند: «شمایی که امروز دارید برای اسلام زحمت می‌کشید، چه شمایی که در جنگ‌ها و در پشت جنگ‌ها زحمت‌هایی در صنعت می‌کشید و چه آن آقایانی که برای مظلومان دارند خدمت می‌کنند و برای بنیاد شهید دارند خدمت می‌کنند، خدمت‌های شما بسیار ارزش دارد. این ارزش را حفظ بکنید. صورت عمل میزان نیست. آن چیزی که میزان است انگیزه‌ی عمل است، معنای عمل است». در ادامه وصیت‌نامه شهدا در خصوص امام خمینی(ره)، به وصیت‌نامه شهید محمدعلی احمدی بربر می‌پردازیم.
سر نمازهايتان امام را دعا كنيد
محمدعلی احمدی بربر، در سال 1312 در روستای چلمه سنگ از توابع مشهد چشم به جهان گشود، او از همان کودکی با پدرش به کشاورزی مشغول بود. به علت فقر در روستا تحصیل نکرد و به خوبی قرآن را فراگرفت و به مشهد آمد. البته حدود سال 1350 به کار نانوایی مشغول شد و در زمان انقلاب هم در تظاهرات مردمی شرکت می‌کرد و بعد از پیروزی انقلاب عضو فعال بسیج بود و حدودا سه سال پشت سر هم به جبهه حق علیه باطل رفت و یک بار هم مجروح شد و گلوله‌ای به پایش اصابت کرد، سرانجام در تاریخ 12 اسفند 1362 در عملیات خیبر در جزیره مجنون به شهادت رسید. 
وصیت‌نامه شهید در خصوص رهبر کبیر انقلاب
«بسم الله الرحمن الرحيم»‎ 
سر نمازهايتان امام را دعا كنيد
«امروز، ميدان كار و فردا بازار مزد است. امروز عمل است بدون حساب، فردا حساب است بدون عمل. پيام ما به شما برادران و خواهران و هم‌وطنان عزيز،این است كه ادامه‌دهنده راه ما باشيد و پشت جبهه را خالى نكنيد و در دعا و زیارت کربلا خود امام راحل(ره) و رزمندگان اسلام را فراموش نكنيد. چون آرزوى همه رزمندگان زيارت كربلا است. تا مى‌توانيد دعا كنيد و از خدا مسئلت نمائيد كه هر چه زودتر رزمندگان به پيروزى نهائى و زيارت كربلاى حسينى برسند و انقلاب اسلامى و مسلمانان و رهبر کبیر انقلاب را تا ظهور حضرت مهدى (عج) پيروز و موفق بدارد. من از وقتى كه به جبهه آمدم آرزوى اين را داشتم كه شربت شهادت را بنوشم و اكنون خدا آن لياقت را به من دادند تا كه شهيد بشوم. اگر در صحراى گرم كربلا كسى به امام حسين(ع) لبيك نگفت، ما هم اكنون در فضاى خونين ايران زمين به پيام رهبر انقلابمان لبيك مى‌گوئيم و به جبهه مى‌رويم، پيام‌هاى رهبر انقلاب را فراموش نكنيد، در راه انقلاب به هر نحو كه مى‌شود، خدمت كنيد و سر نمازهايتان امام را دعا كنيد».
captcha