کد خبر: 3619510
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۶

امام‌زاده سلطان ابراهیم(ع)؛ میقات‌الرضایی در قوچان

گروه شهرستان‌ها: سلطان ابراهیم(ع) فرزند امام موسی‌بن جعفر(ع) و برادر امام رضا(ع) است که بیش از 140 خادم افتخاری در این آستان خدمت‌رسانی می‌کنند.

حبیب فداکار، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در خصوص شجره امام‌زاده سلطان ابراهیم(ع) قوچان، اظهار کرد: سلطان ابراهیم(ع)، فرزند امام موسی بن جعفر(ع) و برادر امام رضا(ع) است.
وی ادامه داد: آستان مبارکه امام‌زاده سلطان ابراهیم(ع) مشتمل بر ایوان، گنبدخانه، شبستان‌های شرقی و غربی، رواق و اتاق‌های پیرامون آن است که این اثر در تاریخ ۵ تیر ۱۳۸۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی به ثبت رسیده است.
امام‌زاده سلطان ابراهیم(ع)؛ میقات‌الرضایی در قوچان
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان افزود: امام‌زاده سلطان ابراهیم(ع) و امام‌زاده جلیل(ع) جزو میقات‌الرضاها در قوچان هستند که هر کدام در ورودی‌های شهر واقع شده‌اند.
وی بیان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، برنامه‌های فرهنگی را برای امام‌زاده پیش‌بینی کرده‌ایم.
فداکار ادامه داد: بقعه متبرکه از زائرسراهای مناسب و کامل برخوردار است که برای نیازهای اولیه زائران، تدارکات خاصی دیده شده است؛ همچنین توسعه شبستان آرامگاه در ضلع شمال غربی امام‌زاده ابراهیم(ع) و همچنین تکمیل پارک کنار زائرسرا از جمله اقدامات در دست اجرا است.
امام‌زاده سلطان ابراهیم(ع)؛ میقات‌الرضایی در قوچان
وی با اشاره به آغاز تابستان، افزود: تابستان امسال نیز طرح نشاط معنوی با برپایی کلاس‌های قرآن، احکام، اخلاق و بیان مسائل فرهنگی و اجتماعی در این امام‌زاده برگزار خواهد شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان با بیان اینکه امام‌زاده ابراهیم(ع) با بیش از 140 خادم افتخاری به به زائران و مجاوران خدمت‌رسانی است، گفت: این امام‌زاده در 12 کیلومتری شمال غربی مسیر قوچان به فاروج واقع شده است.

captcha