کد خبر: 3621185
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۸

اجتماع عظیم صادقیون در مشهد مقدس

گروه اجتماعی: همزمان با سالروز شهادت بنیان گذار مذهب جعفری حضرت امام صادق (ع) اجتماع بزرگ صادقیون و تشییع پیکر 4 شهید در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اجتماع عظیم صادقیون و تشییع 3 شهید تفحص شده هشت سال دفاع مقدس که در عملیات والفجر و خیبر به شهادت رسیده بودند و یک شهید مدافع حرم، امروز، 29 تیرماه، در عرصه میدان شهدای مشهد، با حضور آیت‌الله سیداحمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، برگزار شد.

اجتماع عظیم صادقیون در مشهد مقدس

در ادامه این اجتماع مداحان و ذاکران اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) میثم مطیعی و حاج احمد واعظی ارائه برنامه کردند، پس از آن آیت‌الله سیداحمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اجتماع امروز عزاداران مکتب جعفری که همزمان با تشییع شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم برگزار شد، عنوان کرد: عزاداری امروز مردم در تاریخ مکتب جعفری بی‌سابقه بوده و نمونه دیگری نداشته است.
اجتماع عظیم صادقیون در مشهد مقدس
امام جمعه مشهد مقدس اظهار کرد:‌ روح بشر به منبع تغذیه بالاتری برای رشد نیاز دارد، منبع تغذیه روح انسان بالاتر از منبع تغذیه جسم است و یقیناً تفکر سالم انسان باعث نهادینه شدن اندیشه صحیح در جامعه شده و در این صورت است که راه سعادت برای بشریت باز خواهد شد.
یادآور می‌شود، در این اجتماع که از عرصه میدان شهدا آغاز و تا رواق امام خمینی در حرم مطهر امام رضا(ع) ادامه داشت، پیکر پاک شهیدان تازه تفحص شده هشت سال دفاع مقدس، غلامعلی صیدی متولد ۱۳۲۵، مجید پیاده  متولد۱۳۴۳، که دو برادرش نیز از شهدای دفاع مقدس بوده‌اند، سیدحسین پورمحمدی متولد ۱۳۴۵ و سیداحمد حسینی شهید مدافع حرم متولد سال ۱۳۷۲، با میزبانی پرشور مردم مشهد، به سمت حرم مطهر رضوی رهسپار شدند.
captcha