کد خبر: 3629787
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴

19 شهریورماه؛ آغاز درس‌های مرکز تخصصی تفسیر صادقین(ع)

گروه حوزه‌های علمیه: دروس مرکز تخصصی تفسیر صادقین(ع) 19 شهریورماه سال جاری با حضور طلاب سال‌های قبل و جدیدالورود آغاز خواهد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدمهدی کافی، مدیر مدرسه تخصصی تفسیر صادقین(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: دروس این مدرسه در سال تحصیلی جدید حوزه از روز 19 شهریورماه آغاز خواهد شد.
وی افزود: برای سال تحصیلی جدید این مرکز، از 50 نفر آزمون و مصاحبه گرفته شد که از این تعداد، 23 نفر موفق به ورود در مرکز تخصصی تفسیر که در سطح سه پذیرش طلبه دارد شدند.
کافی با بیان اینکه پذیرش طلبه در این مرکز در سطح سه علوم قرآنی و تفسیر انجام می‌شود، عنوان کرد: در سال گذشته دوره‌های آموزشی مرتبط از جمله اعراب القرآن در تابستان برای طلاب برگزار شد اما امسال بیشتر طلاب در فرصت‌های تبلیغی این ایام به تبلیغ در سراسر کشور رفته بودند لذا موفق به برگزاری دوره نشدیم.
کافی با بیان اینکه این مرکز تخصصی کار خود را از اسفندماه سال 1394 آغاز کرده است بیان کرد: تاکنون ۳۰ جلسه با موضوع اعراب القرآن برگزار شده است.
کافی بیان کرد: مدرسه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی صادقین(ع) هماهنگ با سرفصل‌های تدوین شده در حوزه علمیه به فعالیت علمی مشغول است که طلاب آن معمولا از پایه‌های خارج یا ۹ و ۱۰ هستند.
مدیر مدرسه تخصصی تفسیر صادقین(ع) تصریح کرد: همچنین طلاب حاضر در طول سه سال حافظ سه جزء قرآن می‌شوند و مدرک سطح سه حوزه به فارغ‌التحصیلان این مرکز ارائه خواهد شد.
کافی عنوان کرد: تفسیر ترتیبی، موضوعی، علوم قرآن در سطوح مختلف، بلاغت کاربردی، مبانی تفسیر و روش شناسی تفسیر از جمله دروس و واحدهای درسی این مرکز است.   
captcha