به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)ازقم، حجتالاسلام والمسلمین نظری منفرد عصرگاه امروز در اجتماع عظیم مردمی و عزاداری حماسه حسینی قیام خمینی که با حضور گسترده عزاداران و اقشار مختلف مردم در جنب بیت تاریخی امام راحل برگزار شد گفت: این مراسم همراه و توام با روح انقلاب و بصیرت حسینی است که امیدواریم سال به سال به عظمت آن افزوده شود.
وی افزود: امام راحل فرمودند که محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است و حقا نیز چنین است و همه باید برای اعتلای نام عاشورا و فرهنگ عاشورا و قیام امام حسین(ع) تلاش کنیم.
پژوهشگر و استاد حوزه تصریح کرد: این مراسم به همت یادگار یادگار امام برگزار شده است در این زمینه امیدواریم که شاهد حضور گسترده جوانان باشیم.
وی در پایان بر لزوم توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین پاسداشت ارزش های انقلاب اسلامی تاکید کرد.