کد خبر: 3660443
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸

فعالیت 50 ایستگاه درون و برون‌شهری جهت خدمت‌ به زائران پیاده حرم رضوی

گروه اجتماعی: معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه 50 ایستگاه زائر درون و برون‌شهری در جهت خدمت‌رسانی به زائران پیاده علی‌ابن موسی الرضا(ع) در نظر گرفته شده است، افزود:‌ خدام آستان قدس رضوی در این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی فعالیت خواهند کرد.

سید‌خلیل منبتی، معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در رابطه با فعالیت‌های آستان قدس در روز اربعین و دهه آخر صفر، بیان کرد: در کاظمین، کربلا، مرز چذابه و مهران پنج ایستگاه خدمت‌رسانی به زائران احداث شده است.
وی با بیان اینکه ایستگاه‌ها از چند روز گذشته فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، عنوان کرد: طبق روال هرساله، خادمان حضرت رضا(ع) در گروه‌های مختلف جهت خدمت‎‌رسانی به زائران اربعین حسینی به عراق اعزام می‌شوند.
منبتی در رابطه برنامه‌های آستان قدس در دهه آخر صفر در مشهد، گفت: برنامه‌ریزی و هماهنگی‌هایی با هیئات مذهبی و بخش‌های مختلف حرم مطهر رضوی انجام شده است تا همه هیئات مذهبی بتوانند به راحتی وارد حرم امام رضا(ع) شوند.
معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه 50 ایستگاه زائر درون و برون‌شهری در جهت خدمت‌رسانی به زائران پیاده علی‌ابن موسی الرضا(ع) در نظر گرفته شده است، افزود:‌ خدام آستان قدس رضوی در این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی فعالیت خواهند کرد.
وی ادامه داد: همه ایستگاه‌ها در سه نوبت صبح، ظهر و شب از زائران پذیرایی خواهند کرد، همچنین زائران پیاده‌ای که در ایستگاه‌ها مستقر باشند، یک وعده مهمان غذای حضرت خواهند بود.
captcha