کد خبر: 3685620
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴

تلاوت اذان‌گاهی و اذان حرم رضوی در هفته دوم بهمن

گروه فعالیت‌های قرآنی: تلاوت اذان‌گاهی و اذان افق‌های سه‌گانه حرم امام هشتم(ع) در بازه زمانی 7 الی 13 بهمن‌ماه را جمعی از قاریان بین‌المللی و ممتاز مشهدی بر عهده دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، براساس برنامه‌ریزی اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی، جمعی از قاریان بین‌المللی و ممتاز مشهد، تلاوت اذان‌گاهی و اذان افق‌های سه‌گانه حرم انیس‌النفوس(ع) را در بازه زمانی 7 الی 13 بهمن‌ماه بر عهده دارند.

بنابر این گزارش، به ترتیب اذان افق صبح شنبه تا پنجشنبه این هفته را جلیل حسین زاده، حسین پورکویر، سیدمحمود سعیدی، حمید حق‌طلب، سعید بیژنی، ابوالفضل چمنی و سیدجلیل خلیق بر عهده دارند.

همچنین تلاوت و اذان افق ظهر این هفته شنبه تا پنجشنبه را به ترتیب مهدی یعقوبی، مهدی تقی‌پور، امید حسینی‌نژاد، محمدجواد رجایی، مصطفی احمدی و مهدی شجاع انجام می‌دهند.

گفتنی است، تلاوت و اذان افق مغرب را نیز به ترتیب سیدمرتضی سادات‌فاطمی، حمیدرضا احمدی‌وفا، محمدجواد کاشفی، هاشم روغنی، محمدجواد پناهی‌، حمید شاکرنژاد و حامد علیزاده بر عهده دارند.

 

captcha