کد خبر: 3708149
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹

رقابت 620 دانش‌آموز دختر در سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی

گروه فعالیت‌های قرآنی- رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از برگزاری مرحله استانی سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی مناطق برخوردار در بخش دختران همزمان با پنجم اردیبهشت‌ماه خبر داد.

علی مهدوی‌خواه، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، بیان کرد: مرحله استانی سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در سطوح متوسطه اول و دوم ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر سراسر استان از ۲۲ فروردین آغاز شده و تا ششم اردیبهشت نیز ادامه دارد.
وی افزود: این مسابقات در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ ۵ جزء، ۱۰، ۲۰ جزء، حفظ کل قرآن، اذان، مداحی، تفسیر نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و انشای نماز برگزار شده و در بخش دختران نیز 12 رشته به جز اذان و مداحی برگزار می‌شود.
مهدوی‌خواه با اشاره به اجرای عدالت در برگزاری مسابقات با توجه به سطوح برخورداری دانش‌آموزان در مناطق مختلف استان گفت: به همین منظور مسابقات قرآن در سه گروه شامل مناطق برخوردار با حضور ۱۵ اداره به میزبانی ناحیه یک مشهد، نیمه برخوردار با حضور ۱۶ اداره به میزبانی فریمان و کم برخوردار با حضور ۱۶ اداره به میزبانی شهرستان مه ولات در بخش پسران برگزار شد.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات بیش از سه هزار دانش آموز در دو بخش دختر و پسر حضور دارند که از این تعداد 620 دانش آموز دختر از گروه یک روزهای پنجم و ششم اردیبهشت‌ماه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد: داوری مرحله استانی سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی گروه یک در بخش دختران توسط 38 داور بانو که در عرصه ملی مطرح هستند، انجام می‌شود.
مهدوی‌خواه با بیان اینکه مرحله کشوری این دوره از مسابقات در بخش پژوهشی به میزبانی مشهد برگزار خواهد شد، ادامه داد: مسابقات استانی مناطق برخوردار (گروه یک) در بخش دختران صبح روز پنجم اردیبهشت‌ماه در محل اردوگاه مدافعان حرم مشهد واقع در بلوار شهید آوینی ۱۰ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

captcha