کد خبر: 3735663
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷
طباطبایی خبر داد:

برگزاری جشنواره مهر سلامت با هدف ترویج نیکوکاری

گروه سلامت ــ معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور از برگزاری جشنواره مهر سلامت با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ خیر و نیکوکاری، همدلی و استحکام نوعدوستی خبر داد.

برگزاری جشنواره مهر سلامت با هدف ترویج نیکوکاریسید محمد طباطبایی، معاون مشارکت‌های مردی مجمع خیرین سلامت کشور در گفت‌وگو با ایکنا، از برگزاری هشتمین کنگره تخصصی و دومین کنگره بین‌المللی استاندارد‌های تجهیزات پزشکی، مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون خبر داد.

طباطبایی اظهار کرد: این دو کنگره با همت و تلاش دانشگاه علوم پزشکی ایران و حمایت انجمن کنترل عفونت و مجمع خیرین سلامت کشور و همکاری نهاد‌های همسو در تاریخ ۲۱ الی ۲۲ مرداد ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار می‌شود.
 
معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت ادامه داد: همزمان جشنواره انتخاب آثار و تحقیقات برتر حوزه کنترل عفونت و کارگاه‌های تخصصی و امتیاز بازآموزی با حضور بیش از دو هزار نفر از استادان، خیرین، مدیران و کارشناسان حوزه پیشگیری نیز برگزار می‌شود.
 
وی بیان کرد: این اجلاس مشترک با هدف کاهش عفونت‌های ناشی از مراقبت، خدمات سلامت و ارتقای سطح سلامت جامعه با ارائه جدیدترین دستاورد‌های پژوهشی و علمی و یکپارچه‌سازی و هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های فعال حوزه پیشگیری و کنترل عفونت با شعار عزم ملی جهت شکل‌گیری نظام یکپارچه پیشگیری و کنترل عفونت در راستای چشم انداز ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.
 
۸۰ درصد عفونت‌های بیمارستانی قابل پیشگیری است
معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت یادآور شد: با برنامه‌ریزی ۸۰ درصد عفونت‌های بیمارستانی قابل پیشگیری است و سازمان بهداشت جهانی طی دهه اخیر دو بار شعار خود را به این موضوع اختصاص داد که نشان از اهمیت آن دارد.

طباطبایی یادآور شد: مجمع خیرین سلامت کشور از بدو تأسیس با هدف حل بخشی از مشکلات مردم در حوزه سلامت و جذب مشارکت‌های خیرین عزیز با کلیه سازمان‌های مردم نهاد این حوزه مرتبط و در این خصوص نیز از ابتدا با عضویت در کنگره با دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن کنترل عفونت درصدد فرهنگ‌سازی همراه بوده است.
 
۲۶۰ شعبه مجمع خیرین سلامت در سراسر کشور
وی تأکید کرد: مجمع خیرین سلامت کشور با ایجاد ۲۶۰ شعبه در سراسر کشور و همت خیرین تاکنون قریب به ۶ هزار مرکز درمانی احداث، بازسازی، تجهیز و راه اندازی کرده است.

وی همچنین از برگزاری اولین جشنواره مهر سلامت خبر داد: آثار و فیلم‌های رسیده به جشنواره مهر سلامت تا ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۷ بررسی و تا اواخر شهریور نیز آثار برتر اعلام می‌شود.

وی با اشاره به فرصت ارسال آثار تا ۳۰ مرداد ماه گفت: فیلم‌های برتر جشنواره طی روز‌های ۲۴ تا ۲۶ مهر ماه سال جاری با هماهنگی به عمل آمده به مدت ۳ روز در سینما‌های اصفهان اکران و به نمایش درخواهد آمد.

طباطبایی اضافه کرد: همزمان با نمایش آثار برتر روز ۲۳ مهر ماه طی مراسمی از کارگردانان، تهیه کنندگان و عوامل ضمن معرفی و بررسی آثار از آنان تجلیل به عمل و روز ۲۶ مهر مراسم اختتامیه برگزار و جوایز آثار برتر همراه با تندیس جشنواره و لوح تقدیر به برگزیدگان اهداء خواهد شد.

معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت بیان کرد: اولین جشنواره مهر سلامت جشنواره فیلمی است که در حوزه سلامت با هدف ارتقای بهداشت و سلامت جامعه و مشارکت همه جانبه در امور خیر در قالب هنر از سوی مجمع خیرین سلامت برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: این جشنواره فیلم کوتاه در بخش‌‎های مستند، داستانی، فلیمنامه و مردمی با دوربین‌های خانگی و دانش‌آموزی و موضوعاتی با هدف معرفی خیرین، فرهنگ نیکوکاری در عرصه سلامت همدردی با همنوعان با استناد به قرآن و عترت، با همت مجمع خیرین سلامت کشور و استان اصفهان و مشارکت جمعی از استادان، هنرمندان و فرهیختگان این حوزه برگزار شده است.

طباطبایی یاد آور شد: ارتقای نظام سلامت، ترویج و اشاعه فرهنگ خیر و نیکوکاری، همدلی و استحکام نوع‌دوستی از اهداف برگزاری این جشنواره هنری است.
 
انتهای پیام
captcha