کد خبر: 3766623
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸

بانوان طلبه به تبلیغ چهره به چهره اهتمام داشته باشند 

گروه اجتماعی ـ مدیر جامعةالزهراء(س) اظهار کرد: ما برای سفر کاروان همپای قافله زینب(س) نمی‌توانیم تبلیغات رسمی و سخنرانی داشته باشیم، اما تبلیغات چهره به چهره در این سفر نورانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بانوان طلبه به تبلیغ چهره به چهره اهتمام داشته باشند به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی جامعةالزهرا(س) حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمحمود مدنی در آیین اختتامیه کاروان همپای قافله زینب(س) و تجلیل از برگزیدگان «قاب زیارت» که با حضور بانوان طلبه در تالار بیداری اسلامی جامعةالزهرا(س) برگزار شد، بیان کرد: جشن‌های ماه ربیع الاول و عزای اربعین حسینی همه در راستای یک هدف هستند و ما خوشحالیم که در جلسه پایانی سفر سراسر نور و معنویت اربعین حسینی در ماه ربیع‌الأول تشکیل شده است.
مدیر جامعةالزهرا(س) با اشاره به اینکه همه ما در زندگی خاطرات زیادی داریم، اظهار کرد: قانون جهان طبیعت این است که خاطره‌ها پررنگ شروع می‌شوند و با گذر زمان، کمرنگ می‌شوند.
مدنی افزود: خاطرات کودکی ما هم به مرور زمان کمرنگ‌تر می‌شود، اما استثناهایی هستند که برعکس این قانون است؛ این خاطرات همانند بذری هستند که وقتی نشانده می‌شوند هر روز رویش دارند و روشن تر می‌شوند و یکی از این خاطره‌های استثنایی، خاطره زیارت حضرت أباعبدالله الحسین(ع) است.
وی تصریح کرد: زیارت امام حسین(ع) برای انسانی با قلب آماده همانند یک بذر است که رویش دارد و آنقدر پررنگ می‌شود که همه زندگی انسان را تحت زیارت قرار می‌دهد.
مدیر جامعةالزهرا(س) با بیان اینکه خاطرات زیارت اربعین حسینی تا لحظه‌های آخر زندگی با انسان می‌ماند، یادآور شد: افرادی بودند که به زیارت امام حسین(ع) مشرف شدند، متحول شدند، همه زندگی آنان حسینی شد و این زیارت، استثنای تاریخ است.
مدنی با تصریح بر اینکه زیارت اربعین حسینی می‌تواند زندگی ما را حسینی و اربعینی کند، روایات زیارت اربعین را مورد توجه قرار داد و گفت: حضرت أباعبدالله الحسین(ع) از پیامبر گرامی اسلام(ص) سؤال کردند: پاداش کسی که شما را زیارت کند چیست؟؛ حضرت فرمودند: «مَنْ زَارَنِي حَيّاً أَوْ مَيِّتاً أَوْ زَارَ أَبَاكَ أَوْ زَارَ أَخَاكَ أَوْ زَارَكَ كَانَ حَقّاً عَلَيَّ أَنْ أَزُورَهُ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ فَأُخَلِّصَهُ مِنْ ذُنُوبِهِ؛ کسی که من را در حال حیات و بعد از آن زیارت کند یا به زیارت تو و برادرت آید بر من لازم است که در روز قیامت به زیارتش رفته تا او را از عذاب گناهانش برهانم»؛ در این روایت، واژه «كَانَ حَقّاً» بسیار قابل توجه است.
مدیر جامعةالزهرا(س) ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری کاروان همپای قافله زینب(س) و طلاب، اساتید و همکارانی که با صبوری در این مسیر همراهی کردند، عنوان کرد: نگاه ادبی و هنری بانوان طلبه نسبت به این حماسه بزرگ جای تشکر و قدردانی دارد که امید است از این ظرفیت استفاده شود.
مدنی در پایان تصریح کرد: ما برای این سفر، تبلیغات رسمی و سخنرانی نمی‌توانیم داشته باشیم، اما تبلیغات چهره به چهره در این سفر نورانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، بنابراین بانوان زائر در سال‌های آینده به این موضوع توجه داشته باشند و با زائران کشورهای مختلف ارتباط تبلیغی مؤثر برقرار کنند.

انتهای پیام

captcha