کد خبر: 3769412
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵

نمایشگاه پژوهش؛ حلقه وصل علم و صنعت

گروه فرهنگی - سرپرست استانداری خراسان رضوی گفت:‌ امروز نمایشگاه پژوهش و فناوری مسیر و بستر خوبی برای پژوهشگران و مراکز علمی و در واقع بدنه بخش‌های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات است تا این‌ها به یکدیگر پیوند خورده و از ظرفیت‌های موجود استفاده و هم افزایی‌ها در این راستا ایجاد شود.

بنیه علمی استان در جهت برگزاری نمایشگاه پژوهش و فناوری، بیش از این استبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، قربان میرزایی، سرپرست استانداری خراسان رضوی شب گذشته، 12 آذر ماه در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه پژوهش و فناوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این دوره از نمایشگاه پژوهش و فناوری برگزاری بسیار خوبی داشت که البته شاید همه بضاعت و بنیه علمی استان این میزان نباشد و این ظرفیت وجود دارد که بهتر از این برگزار شود چرا که استان خراسان رضوی توانایی چنین کاری را قطعا! خواهد داشت.

وی ادامه داد: اینکه پژوهشگران و فناوران امروز در این دوره از نمایشگاه ‌توانستند گوشه‌ای از دستاوردها و قابلیت‌های خود را به نمایش بگذارند، باعث افتخار این استان است.

سرپرست استانداری خراسان رضوی برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها را مؤثر دانست و گفت: همچنین برگزاری این نمایشگاه باعث ایجاد پل ارتباطی میان پژوهشگر، اهل علم با بخش‌های صنعت، تجارت و کشاورزی می‌شود. در واقع وظیفه ماست که این دو بدنه را به یکدیگر ارتباط دهیم تا از این طریق به نوعی این افراد بتوانند علم،‌ پژوهش و البته قابلیت و توانایی موجود در این بخش‌ها را نشان دهند که این امر خود می‌تواند منجر به توسعه و اعتلای کشور بیانجامد.

وی خاطرنشان کرد: امروز این نمایشگاه مسیر و بستر خوبی برای پژوهشگران و مراکز علمی و در واقع بدنه بخش های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات است تا این‌ها به یکدیگر پیوند خورده و از ظرفیت‌های موجود استفاده و هم افزایی ها در این راستا ایجاد شود.

میرزایی در پاسخ به سوالی مبنی بر اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان و نحوه جبران نیروهای بازنشسته در استانداری تصریح کرد: تعداد افرادی که در استانداری خراسان رضوی بازنشسته شده‌اند، ٦ نفر بوده که از این میان می‌توان به آقای رشیدیان،‌ دو نفر از معاونان ایشان، مدیر حوزه‌، مدیر کل اتباع و همچنین مدیر کل حراست مجموعه اشاره کرد. تنها زمانی که می‌شود افراد دیگری جایگزین این مدیران و معاونان شوند که استاندار خراسان رضوی به صورت قطعی انتخاب شود و به این موارد مهم رسیدگی کند.

در این مراسم از 8 طرح نوآورانه طرح ایستگاه و دستگاه اکسیژن رسان هوشمند، دستگاه افزایش دهنده هماهنگی عصب و عضله با استفاده از هوش تقویتی، ربات خود ران و مدل VT، هیتر آنولیت، دستگاه پرتابل معاینات تخصصی پزشکی، کپسول گیاهی لیکوری کپ، طراحی و ساخت دستگاه کاپنوگراف و فناوری پلیمرهای هوشمند با خواص چندمنظوره رونمایی شد.

نوزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی از 12 الی 15 آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی مشهد در حال برگزاری است.

انتهای پیام

captcha