کد خبر: 3788959
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰
معاون پژوهشی دانشگاه باقرالعلوم(ع):

حوزه انقلابی در برابر تهدیدات هراس ندارد

گروه سیاست و اقتصاد ــ معاون پژوهشی دانشگاه باقرالعلوم(ع): بیان کرد: حوزه انقلابی همواره مدافع و پشتیبان نظام است و در برابر تهدیدات هیچ هراسی ندارد.

حوزه انقلابی در برابر تهدیدات هراس نداردبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام فیروزجایی 21 بهمن در جمع کارکنان دانشگاه باقرالعلوم(ع) ضمن گرامیداشت چهلمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی،با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای تشکیل یک حکومت اسلامی صورت گرفته است، اظهار کرد: ویژگی اصلی انقلاب ما اسلامی بودن آن است یعنی انقلابی است كه درصدد ترویج و عمل به آموزه‌ها و تعلیمات اسلامی است و اصولا برای تشكیل حكومت اسلامی این انقلاب صورت گرفته است.

وی با اشاره به نقش و جایگاه روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: روحانیت هم آغازگر و جرقه زننده‌ی انقلاب بود و هم تداوم بخش آن بود بعد از اینكه انقلاب پیروز شد و به دنبالش نظام اسلامی تشكیل شد بسیاری از نیازهای انقلاب به وسیله ی روحانیت باید تأمین می شد.

معاون پژوهشی دانشگاه باقرالعلوم(ع) با بیان این‌که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رابطه ی دو سویه‌ای بین روحانیت و انقلاب برقرار شده‌است، تصریح کرد: حوزه‌ی انقلابی، حوزه‌ای است كه دغدغه‌ انقلاب را داشته باشد و مدافع انقلاب باشدو دغدغه دستاوردهای انقلاب را داشته باشد، مهم‌ترین دستاورد انقلاب نظام و حكومتی است كه به دنبال این انقلاب شكل گرفته ، منظور از مدافع نظام بودن و مدافع انقلاب بودن دفاع كوركورانه نیست.

وی ادامه داد: انقلاب و نظام، میوه حوزه است، باید مراقبت كرد، باید به نیازهایش پاسخ گفت باید به فكر آسیب‌ها و چالش‌هایش بود، نكند در جایی نظام انقلابی، پایش بلنگد و مسیری غیر ازمسیر اصلی انقلاب را در پیش بگیرد، حوزه باید اینجا مراقبت بكند و تذكر بدهد.

فیروزجایی با بیان این‌که اگر تهدیدی هست ، چه تهدید از درون و چه تهدید از بیرون باشد، حوزه باید واكنش مناسب و به موقع نشان دهد ، یادآوری کرد:حوزه باید دفاع كند از انقلاب و نظام انقلابی، پس حوزه انقلابی، حوزه‌ای است كه دغدغه نظام انقلابی را در سر دارد و به فكر دفاع از این نظام است و در عرصه مبانی فكری و فرهنگی نظام و انقلاب خودش را مسئول می‌داند  چون تئوریزه كردن مبانی فكری و سیاسی نظام بر عهده حوزه است.
وی با اشاره به این‌که حوزه باید پاسخ‌گوی شبهات و مشكلات باشد، اظهار کرد: اگر حوزه در مقابل تهدیدات خارجی اعم از فكری و غیر فكری هیچ واكنشی نشان ندهد حوزه انقلابی نیست.

معاون پژوهشی دانشگاه باقرالعلوم(ع) ادامه داد: متاسفانه در حوزه كسانی هستند كه بی تفاوت‌اند نسبت به این تهدیدات و این بی تفاوتی علامت انقلابی نبودن است ولی اینطور نیست که تمام حوزه بی تفاوت باشد، حوزه فی الجمله مدافع نظام هست پاسخگوی تهدیدات است و به فكر پرورش نیروی مورد نیازاست و فی الجمله این حوزه انقلابی هست ولی ما هنوز نسبت به وضعیت آرمانی و مطلوب فاصله داریم.

انتهای پیام

captcha