کد خبر: 3826220
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱

چهارمین دوره جایزه جهانی گوهرشاد برگزیدگان خود را شناخت

گروه فرهنگی ــ چهارمین دوره از جایزه جهانی گوهرشاد با معرفی برگزیدگان به پایان رسید.

چهارمین دوره جایزه جهانی گوهرشاد برگزیدگان خود را شناختبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، در اختتامیه «چهارمین دوره از جایزه جهانی گوهرشاد» که امروز، نوزدهم تیرماه در تالار قدس کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی در مشهد برگزار شد، از چهار بانوی فرهیخته و نیکوکار داخلی و چهار بانوی خارجی تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم، خانم‌ها رباب زیدی، مدیر جامعه‌الزهرا(س) لکنهو هند، یاسمین حسنات، بانوی مبارز کشور افغانستان، زینب عیسی، همسر و مادر ۶ شهید از نیجریه و بانو هلا کی تی، مترجم صحیفه سجادیه از میانمار به عنوان چهار بانوی فرهیخته و نیکوکار خارجی تجلیل شدند.
همچنین شهناز عبادانی، واقف و مدیرعامل مؤسسه خیریه محدث، سیده اعظم حسینی، نویسنده و پژوهشگر، بی بی فاطمه حقیرالسادات، تولیدکننده دو محصول دانش‌بنیان و فعال در زمینه نانو و نفیسه ثقفی، متخصص زنان و زایمان و فعال در حوزه عمرانی و پزشکی، چهار بانوی ایرانی برگزیده در چهارمین دوره از جایزه جهانی گوهرشاد هستند.
در این مراسم، همچنین بی‌بی‌ فاطمه حقیرالسادات؛ برگزیده این دوره و فعال در زمینه فناوری نانو بیان کرد: در سن 15 سالگی ازدواج کردم و همزمان به تحصیل ادامه دادم که ثمره زندگی من چهار فرزند است. همچنین به خاطر خانواده و فرزندانم دانشگاه سراسری را کنار گذاشته و به پیام نور آمدم تا در کنار خانواده باشم. پس از آن در دو رشته و در مقطع فوق لیسانس موفق به کسب رتبه یک و دو شدم و در رشته فیزیولوژی در دانشگاه شهید بهشتی ادامه تحصیل داده و تحصیل در مقطع دکترا را در سال 87 آغاز کردم.
وی افزود: تیمی برای درمان سرطان از کشور آمریکا و هلند فعالیت می‌کردند که گروه هلندی وارد ایران شد و بنده برای مشارکت در این گروه انتخاب شدم. همچنین به عنوان فرصت مطالعاتی از من دعوت شد و به خارج از کشور رفتم و ضمن ادامه تحصیل، توانستم با حجاب اسلامی در آن‌جا به تحصیل بپردازم. در ادامه از من درخواست شد تا در خارج از کشور ماندگار شوم؛ اما ترجیح دادم به کشورم بازگردم و در زمینه علمی به سرزمینم خدمت کنم. همچنین در ایران یک شرکت دانش‌بنیان را تأسیس کردم که تمامی مواد مورد استفاده در محصولات آن داخلی است و قابلیت صادر به خارج از کشور را نیز دارد. امیدوارم به جایی برسیم که اگر کسی می‌خواهد مقاله‌ای بنویسد یا به ساخت محصولی اقدام کند، مجبور شود زبان فارسی را یاد بگیرد.
همچنین بانو یاسمین حسنات، برگزیده افغانستانی و بانوی مبارز این کشور در این مراسم اظهار کرد: زن مسلمان در جهان اسلام با تاسی از اندیشه‌های ناب محمدی و حضرت امام خمینی(ره) از بیداری و آگاهی دینی، سیاسی و اجتماعی برخوردار است. زنان با حفظ و نگه‌داری کانون گرم خانواده می‌توانند خدمت‌گزار برای جامعه دینی خود باشند و با خدمات نیکوکاری، آموزشی، پژوهشی، ایثار و شهادت، به جامعه انسانی خدمت کنند.
وی خاطرنشان کرد: زن مسلمان باید در مقابل فرهنگ غرب و در دفاع از ارزش‌های دینی خود، الگو برای سایر زنان باشد. ضمن این که سیاست ناب امام(ره) که برای زن ارزش قائل بودند، امروز برای ما مایه افتخار است و به آن می‌بالیم.
انتهای پیام

captcha