کد خبر: 3827528
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
۲۷ تیرماه

چهارمین گردهمایی مدیران روابط عمومی واحد‌های جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

گروه دانشگاه ــ چهارمین گردهمایی مدیران و فعالان حوزه روابط عمومی جهاددانشگاهی سراسر کشور، روز پنج‌شنبه، ۲۷ تیرماه، با حضور رئیس این نهاد و معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

چهارمین گردهمایی مدیران روابط عمومی واحد‌های جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، گردهمایی مدیران روابط عمومی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی و فعالان این حوزه، روز پنج‌شنبه، ۲۷ تیرماه، در تالار اجتماعات کتابخانه‌ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

این گردهمایی با حضور سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، محمد خدادی، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، ابوالقاسم رئیسی، مدیرکل روابط عمومی این نهاد و مدیران، فعالان و کارشناسان حوزه‌ ارتباطات جهاددانشگاهی به میزبانی جهاددانشگاهی علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.

همچنین در چهارمین گردهمایی مدیران روابط عمومی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی و فعالان این حوزه، قرار است معاون امور مطبوعاتی وزارت ارشاد با موضوع «روابط عمومی و ارتباط با رسانه‌ها» به ایراد سخن بپردازد.

از دیگر بخش‌های این گردهمایی برگزاری دو کارگاه آموزشی با موضوعات «تولید محتوای مؤثر در بستر رسانه‌های نوین» و «خلاقیت در تبلیغات» است.
 
یادآور می‌شود، تقدیر از برگزیدگان روابط عمومی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی و نشست هماهنگی بین واحدی با ارائه راهکار‌های مؤثر از دیگر بخش‌های این گردهمایی است.
 
انتهای پیام
captcha